Un roman s-a spanzurat intr-o inchisoare din Cipru

Marti, 20 Martie 2012, ora 18:22
2273 citiri
Un roman s-a spanzurat intr-o inchisoare din Cipru
Foto: famagusta-gazette.com

Un roman s-a spanzurat intr-o inchisoare din orasul cipriot Limassol, duminica, acesta fiind acuzat ca si-a violat fiica.

Barbatul in varsta de 46 de ani a locuit intr-un sat din apropierea orasului, in ultimii ani, si a fost arestat preventiv pentru opt zile, vineri, dupa ce fiica sa a spus politiei ca el a violat-o de mai multe ori, cu doua zile inainte, potrivit Cyprus Mail.

Romanul lucra in constructii si si-a chemat fiica din Romania sa vina in Cipru pentru a-si gasi un loc de munca.

Fata, in varsta de 20 de ani, a spus politiei ca tatal sau s-a imbatat, miercuri seara, a amenintat-o cu un cutit si a violat-o. Cateva ore mai tarziu, el a obligat-o sa priveasca un film porno, dupa care a violat-o din nou, au spus reprezentantii poltiei.

Barbatul a fost gasit spanzurat de usa celulei sale dintr-o sectie de politie din Limassol, duminica dimineata, in timpul unei cercetari obisnuite de dimineata. Omul se afla singur in celula si a folosit o parte a cearsafurilor pentru a se spanzura.

In urma autopsiei, medicii au stabilit ca nu exista vreun dubiu ca romanul s-a sinucis folosind bucatile din lenjeria de pat.

Cu toate acestea, a fost lansata o investigatie pentru a se stabili in ce circumstante a survenit moartea barbatului, pentru a se clarifica daca ordinele politiei au fost urmate in ceea ce priveste monitorizarea obisnuita a detinutilor.

In aceste conditii, conducerea politiei ia in considerare modalitati care ar putea fi aplicate pentru a imbunatati siguranta detinutilor aflati in custodia politiei.

Acesta este ultimul caz de deces al unui detinut aflat in custodia politiei cipriote, in ultimii ani, fara sa fie luata vreo masura concreta pentru sporirea sigurantei detinutilor.

Un georgian, un lituanian si un moldovean au murit, in ultimii trei ani, in timp ce se aflau in custodia politiei din Cipru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#roman spanzurat inchisoare Cipru, #detinut roman spanzurat inchisoare, #roman spanzurat inchisoare Limassol, #roman inchis viol Cipru , #romani strainatate