Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Zeci de romani, arestati in Irlanda

Sambata, 29 Martie 2014, ora 22:56
5516 citiri
Zeci de romani, arestati in Irlanda

Mai multi hoti de buzunare din Romania, Croatia, Lituania si Brazilia au fost

arestati de politia din Irlanda, la cateva zile dupa ce acestia ajunsesera pe teritoriul statului irlandez.

In jur de 50 de persoane suspecte de furtul unor smartphone-uri au fost arestate in Irlanda. Actiunea politiei facea parte dintr-o operatiune ce avea numele de cod Aughrim, anunta Herald.ie.

Operatiunea a fost organizata de politistii din Dublin, iar majoritatea arestarilor s-au facut in partea de sud a capitalei Irlandei.

Au fost arestati 27 de romani, un cetatean croat, un cetatean lituanian si un brazilian, dar si 16 irlandezi. Multi dintre cei arestati mai avusesera de-a face cu politia si in alte tari.

Politia nationala irlandeza (Gardai) a retinut si cercetat alte 57 de persoane despre care se credea ca sunt hoti de buzunare, insa acestia nu au fost acuzati de nicio infractiune.

In afara de Irlanda, acestia proveneau din Kuweit, Algeria, Turcia, Lituania, Polonia, Libia, Bulgaria, Tunisia, Maroc, Brazilia si Romania.

Trei romani arestati in Irlanda: Vezi cate smartphone-uri au putut fura in 36 de ore

Trei dintre persoanele arestate erau romani care au venit in Irlanda cu o masina din Marea Britanie. Unul dintre cei vizati s-a intors in Marea Britanie si a fost arestat vineri de catre politie.

Ultimele arestari au fost efectuate intr-o perioada de cinci zile, in jurul zilei Sf. Patrick. Acestea s-au soldat si cu retineri de telefoane mobile, bani si alte obiecte personale care fusesera furate.

"Crima organizata are multe fatete", a spus directorul Europol, Rob Wainright, adaugand ca "ceea ce pare adesea un exemplu de infractiune neinsemnata face parte de multe ori dintr-o conspiratie mai mare orchestrata de o retea infractionala internationala".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#romani Irlanda arestati, #hoti romani Irlanda, #hoti arestati Irlanda , #romani strainatate
Comentarii