Las Vegas: Amor cu nabadai intre un medic roman si o regina a cazinourilor

Duminica, 30 Decembrie 2012, ora 13:10
13376 citiri
Las Vegas: Amor cu nabadai intre un medic roman si o regina a cazinourilor
Foto: usapics.net

Un medic roman a fost arestat, in luna decembrie, fiind acuzat ca a obtinut bani sub pretexte false, dupa ce a fost implicat intr-o poveste de dragoste cu nabadai, cu o americanca bogata si divortata.

Ovidiu Balteanu era un doctor in cautare de acreditare medicala in Statele Unite ale Americii, in timp ce Phyllis Wynn era o americanca divortata din Las Vegas, aflata in cautarea dragostei. Cei doi s-au intalnit pe Internet, insa povestea lor s-a incheiat cu acuzatii la adresa romanului, arestat la inceputul lunii, scrie Las Vegas Review-Journal.

Arestarea sa a survenit la circa 10 zile dupa ce Wynn i-a scris ultimul dintre cele sase cecuri care totalizau in jur de 57.000 de dolari, bani despre care romanul spunea ca erau destinati cursurilor pentru acreditarea medicala.

Insa acuzatiile impotriva lui Balteanu au fost respinse, joi, in Las Vegas, dupa o audiere de patru ore, in care Wynn a marturisit ca i-a imprumutat bani iubitului ei, chiar si dupa ce l-a suspectat pe acesta ca nu a folosit sumele date pentru scopul invocat de el.

Instanta a transmis ca nu poate determina daca Wynn a fost fraudata, bazandu-se pe dovezile prezentate, care includeau si faptul ca cei doi nu cazusera de acord asupra momentului in care Balteanu urma sa ii restituie banii.

Wynn, in varsta de peste 60 de ani, fusese casatorita cu fratele mogulului cazinourilor, Steve Wynn, si a recunoscut ca i-a dat o parte din bani romanului pentru ca acesta sa isi cumpere haine prezentabile.

Femeia a mai spus ca i-a parut rau pentru Balteanu, care i-ar fi spus povesti de jale despre familia sa decedata si despre viata singuratica din Romania.

Relatia dintre cei doi a durat opt luni, dintre care o luna a fost petrecuta la hotelul-cazino Palazzo, unde Wynn i-a scris cinci dintre cele sase cecuri. Ea s-a adresat autoritatilor dupa ce a fost parasita. Balteanu folosise deja 4.000 de dolari pentru carti medicale, in timp ce suma cheltuita pentru cursuri de pregatire medicala se ridica la aproximativ 20.000 de dolari.

Dupa despartirea de Wynn, Balteanu a inceput o noua relatie, cu o alta femeie din Las Vegas, care i-a dat alti 30.000 de dolari pentru a-l ajuta sa-si obtina acreditarea medicala.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#medic roman arestat SUA, #poveste dragoste roman SUA, #medic roman poveste amor SUA, #medic roman americanca bogata, #romani SUA , #romani SUA