Dinamovistii au revenit in tara

Miercuri, 30 Ianuarie 2008, ora 16:37
274 citiri
Dinamovistii au revenit in tara

Dinamovistii s-a intors miercuri din Cipru. Cainii au avut o perioada de pregatire de doua saptamani, Cornel Talnar alegand ca loc de antrenament baza Alpha Center din Larnaca. Ros-albii au avut un program de pregatire infernal, cu cate doua antrenamente pe zi si patru partide de verificare.

Cornel Talnar s-a tinut de cuvant iar jucatorii au avut parte de un regim de pregatire cazon, axat pe acumularile fizice. Antrenorul recunoaste ca jucatorii au de ce sa se planga. "A fost un cantonament mai greu. Am tinut sa-i solicit la capacitate maxima si poate de-aceea rezultatul din primele doua jocuri nu a fost cel dorit", a spus tehnicianul.

Tehnicianul mai spune ca in cantonamentul din Cirpu a urmarit mai mult ca echipa sa ajunga la parametrii optimi de pregatire fizica, urmand ca partea tehnico-tactica sa fie lucrata in cantonamentul din Antalya. "Ne-am atins obiectivul. Noi in aceasta perioada am fost interesati de cum raspund jucatorii la pregatirea fizica. Poate la inceput, in amicale, rezultatele nu au fost cele dorite dar pe final au venit. In Antalya o sa concretizam munca ce am facut-o in aceasta perioada", a spus Talnar la sosirea in tara.

Flavius Stoican crede ca plecarile de la echipa ale lui Radu Stefan si Claudiu Niculescu se vor resimti, fundasul considerand ca cei doi erau doi jucatori esentiali pentru Dinamo. "Erau doi jucatori importanti. Am suferit doua pierderi grele. Trebuie sa insa sa ne descurcam si fara ei si sa avem un parcurs bun in campionat", a spus Stoican.

Rezultate amicalelor din Cipru:

Dinamo - Metalurgs Ljepaia 0 - 2

Dinamo - Mlada Boleslav 0 - 2

Dinamo - Gyeognam 2 - 2

Dinamo - Viktoria Zizkov 4 - 2

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#dinamo cantonament revenire romania , #cantonament