Dinamo, blat in Champions League: Scandalul ajunge la tribunal

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 07:57
3117 citiri
Dinamo, blat in Champions League: Scandalul ajunge la tribunal
Foto: DigiSport

Scandalul urias in care este implicat clubul Dinamo, dupa ce mai multi fosti angajati au insinuat sau chiar au spus direct ca meciul cu Lazio, din preliminariile Champions League, a fost blat va ajunge la tribunal.

Omul aratat cu degetul acum, fostul fundas Vali Nastase, este decis sa isi caute dreptatea in instanta.

"Aceste persoane care au declarat acest lucru vor fi actionate in justitie. Vreau sa se termine balamucul acesta ca a fost blat. La mine nu a fost absolut nimeni, niciun conducator, niciun jucator. Nu a venit nimeni sa spuna: Vali, vrei sa le dam meciul? Nu mai am cuvinte, vad ca toti sar la gatul meu", a declarat fostul fotbalist pentru DigiSport.

Cel care l-a acuzat pe Vali Nastase de blat este Cornel Dinu, in 2007 administrator delegat al lui Dinamo.

"Sunt convins ca meciul cu Lazio a fost trantit. Coincidenta face ca a fost trantit de aceeasi persoana care mi-a trantit mie meciul cu Benfica din 1999, Vali Nastase", a declarat Dinu pentru ProSport.

La randul sau, antrenorul lui Dinamo la "dubla" cu Lazio, Mircea Rednic, l-a aratat si el cu degetul pe Nastase.

"Si mie mi s-a parut meciul retur dubios. Principala cauza a fost vanzarea lui Radu imediat dupa si tocmai la Lazio. Apoi, m-a surprins foarte tare ca Vali Nastase a fost adus peste mine de Cristi Borcea cu cateva saptamani inainte de meciurile cu Lazio", a declarat si Rednic.

Cele doua meciuri dintre Dinamo si Lazio din preliminariile Champions League sunt si acum privite cu multa durere de catre fanii "cainilor", care nu isi explica modul in care favoritii lor au ratat calificarea.

Dinamo, blat in Champions League: Cine recunoaste rusinea istorica

"Ros-albii" au facut un meci mare pe "Olimpico" din Roma, obtinand o remiza pretioasa, scor 1-1.

In returul de la Bucuresti, in fata unui stadion "Lia Manoliu" arhiplin, dinamovistii au deschis scorul prin Florin Bratu, conducand la pauza.

Dupa reluarea jocului, Vali Nastase a comis un penalti, iar Lazio a egalat, pentru ca apoi italienii sa mai inscrie de doua ori si sa isi asigure calificarea.

Fundasul a fost considerat responsabil de esec si a parasit imediat echipa, ajungand in Germania, la Eintracht Braunschweig. Un alt fundas dinamovist titular in acel meci, Stefan Radu, parasea si el "haita" dupa numai sase luni, destinatia fiind chiar Lazio Roma.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dinamo blat Champions League, #Dinamo blat Lazio, #Dinamo blat tribunal proces , #Champions League