Cornel Dinu il face praf pe Alexe

Joi, 04 August 2011, ora 20:47
2537 citiri
Cornel Dinu il face praf pe Alexe

Cornel Dinu a comentat calificarea echipei Dinamo Bucuresti in play-off-ul Europa League, dupa 2-1 in returul cu Varazdin.

"Nu a fost deloc un meci usor, ci unul riscant, se putea reconfirma din nou talentul nostru de bascalie. Eu nu as pune un esec cu Elfsborg drept o rusine in istoria lui Dinamo. Nici o echipa din lume nu a trecut pe linga astfel de evenimente. Am avut ghinion, mingea a lovit bara, s-a ratat.

Nu putem pretinde o calitate mare a jocului. Liviu Ciobotariu spunea ca a fost multumit de joc, e un om care simte echipa desi nu are in spate o perioada prea mare de antrenorat. Indiferent de valoarea mai scazuta a jucatorilor croati, Dinamo a intilnit o echipa de luptatori. E foarte important ca le-am facut fata.

Jucatorii tineri trebuie apreciati, incurajati. Frizura lui Alexe nu cred ca are nimic in comun cu tinuta care trebuie sa fie la Dinamo. Si din acest punct de vedere, nu este primul jucator de acest gen. Performanta se obtine si prin felul cum te prezinti, prin tinuta. Trebuie sa sochezi prin joc, nu prin tinuta. Alexe a fost mai mult prieten cu fotbalistii decat jucator.", a spus Cornel Dinu la GSP TV.

Dinamo invinge in Croatia si se califica in play-off-ul Europa League

Dinamo Bucuresti a castigat partida disputata in deplasare cu NK Varazdin, scor 2-1, si a obtinut calificarea in play-off-ul Europa Leauge. In tur, cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 2-2.

C.F.

EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
Octavian Marin, impresar FIFA și fost scouter al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, crede că alb-roșii se pot salva de la retrogradare. Marin a vorbit despre lotul de jucători și crede...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#cornel dinu, #Marius Alexe, #Dinamo Bucuresti , #Cornel Dinu