Gigi Multescu, prezentat oficial ca antrenor la Dinamo

Marti, 04 Martie 2008, ora 15:25
1737 citiri
Gigi Multescu, prezentat oficial ca antrenor la Dinamo

Gigi Multescu a fost prezentat ca noul antrenor al echipei din Stefan cel Mare, marti, in cadrul unei conferinte de presa, la care au luat parte Cornel Dinu, actionarii Nicolae Badea si Dragos Savulescu si ofiterul de presa Ionel Culina.

Noul antrenor principal al lui Dinamo, Gigi Multescu, a semnat un contract pana in vara anului 2009, urmand sa fie ajutat de Cornel Talnar, Iulian Mihaescu si Gheorghe Nitu. Administratorul delegat Cornel Dinu isi va pastra in continuare atributiile de director tehnic, asa cum s-a intamplat in ultimii ani pe timpul mandatelor lui Ioan Andone, Esteban Vigo, Ion Marin, Florin Marin, Mircea Rednic sau Walter Zenga.

Multescu s-a aratat bucuros de faptul ca a fost numit tehnician, si si-a luat deja rolul in serios, gandindu-se la titlu si la obiectivele echipei sale.

"Rezolvarea primului obiectiv pe termen scurt este participarea intr-o cupa europeana, apoi promovarea unor jucatori din pepiniera clubului Dinamo, care reprezinta viitorul. Ei reprezinta sangele proaspat. Pe termen lung, trebuie sa pregatesc campionatul viitor, vazand care dintre jucatori nu vor fi in atentia noastra, ce posturi sunt deficitare si care trebuie dublate. Avem o munca de perspectiva imediat si pe termen lung", a declarat Multescu.

"Consider ca avem un lot calitativ. Am vazut doar doua etape, trebuie sa ii vad si cum raspund la antrenament, ca sa ma edific in totalitate de valoarea jucatorilor si a echipei. Valoarea unei echipe este data de lot si de jocul echipei. Cred ca avem un lot cu care se poate juca, dar trebuie sa confirme", a mai spus noul antrenor dinamovist.

Nicolae Badea, actionarul din Stefan cel Mare, a declarat ca echipa nu va renunta la serviciile lui Cornel Talnar, dupa numirea lui Gigi Multescu pe banca tehnica.

"In aceasta decizie de consolidare a staff-ului tehnic nu inseamna o renuntare la serviciile lui Cornel Talnar, decizia a venit pe fondul castigarii a primelor doua meciuri. Prezenta lui Multescu nu se datoreaza unei insatisfactii, ci pe viitorul lui Dinamo, pe ce avem de facut", a declarat actionarul.

Noua conducere tehnica

Antrenor principal: Gigi Multescu

Antrenor secunzi: Cornel Talnar si Iulian Mihaescu

Antrenor portari: Gheorghe Nitu

Preparatori fizici: Constantin Niculae si Marco Oneto

Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri...
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului crucial cu FC Voluntari
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului crucial cu FC Voluntari
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii, este una...
#gigi, #multescu, #antrenor, #Dinamo, #oficial, #prezentare, #nicolae, #badea, #Dinu, #cornel , #Cornel Dinu