Razboi total la Dinamo

Luni, 27 Iunie 2011, ora 20:47
2787 citiri
Razboi total la Dinamo

Chiar daca echipa antrenata de Liviu Ciobotariu a debutat cu dreptul in stagiul de pregatire din Austria, apele nu sunt deloc linistite la Dinamo. Cristi Borcea a facut publice disensiunile din cadrul conducerii, el alegand sa il puna la punct pe al treilea om din club, Dragos Savulescu, in direct, la televizor.

Deranjat de declaratiile date in ultima vreme de Savulescu, cel care, cel putin teoretic, i-a luat locul in organigrama, Borcea l-a pus pe acesta la locul lui.

"Pe Dragos l-am lasat sa vorbeasca, dar a vorbit cam mult si prost in ultimul timp. Actiunile le-am cumparat eu de la domnul Stoica. Am platit peste 80.000 de euro pentru ele. Am spus: Dau eu bani, dar haideti sa-i dam la Dinamo. Sa nu ne jucam cu cuvintele. Am auzit ce a spus despre Danciulescu, ca nimeni nu e de inlocuit. Putem pleca eu, Savulescu, dar sa nu spuna nimic despre Danciulescu.

Eu am cumparat actiunile si i-am dat si lui, si lui Badea. Eu i-am zis de vreo doua ori lui Savulescu sa nu mai vorbeasca, dar vad ca nu a inteles. De asta o fac acum public.

Eu nu am nevoie de bani acum. Avem nevoie de bani la Dinamo. Nu o luam noi cu management, cu cine stie ce! Totul se invarte in jurul banilor. Eu, cat m-am ocupat, am castigat 18 trofee si am fost echipa deceniului. Cred ca in momentele astea trebuie sa vorbim mai putin si sa facem mai mult. Trebuie implicare din toate punctele de vedere", a spus Cristi Borcea la Sport.ro.

Marginalizat la Dinamo in ultima vreme, presedintele Nicolae Badea fiind omul care conduce clubul in acest moment, Borcea incearca sa revina pe o pozitie de forta in cadrul actionariatului "cainilor", dupa ce acum cateva luni isi anunta intentia de a se retrage.

Supararea lui Borcea se trage, din cate se pare, de la refuzul lui Badea de a vinde echipa omului de afaceri Ioan Neculaie, patronul Astrei Ploiesti.

In prezent, Cristi Borcea nu mai are decat aproximativ 30% din actiunile clubului din Stefan cel Mare, el renuntand si la dreptul de semnatura pe care il avea in functia de presedinte executiv.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#razboi total Dinamo, #Borcea Savulescu Dinamo, #Borcea actionar Dinamo, #Cristi Borcea Dinamo , #Cristi Borcea