Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Dinamo, umilita de Astra la Giurgiu

Joi, 20 Decembrie 2018, ora 21:51
6613 citiri
Dinamo, umilita de Astra la Giurgiu
Foto: Captura DigiSport

Dinamo incheie anul 2018 cu o infrangere umilitoare, "cainii" pierzand la scor in deplasarea de la Giurgiu.

4-1 a fost scorul final al intalnirii de joi seara, elevii lui Mircea Rednic fiind depasiti la aproape toate capitolele.

Veniti dupa victoria superba cu Universitatea Craiova, din runda precedenta, "ros-albii" au fost luati tare de giurgiuveni inca din primele minute. Mrzljak l-a pus la incercare pe Mutiu cu un sut de la distanta in minutul 3, iar apoi Llullaku a deschis scorul cu un alt sut, de la 25 de metri, care l-a lasat fara replica pe portarul dinamovist.

Zoua si Bus au irosit sanse importante inainte ca cel din urma sa reuseasca sa duca scorul la 2-0 in minutul 36, cu un sut plasat din interiorul careului.

Golul trei a venit in minutul 68, atunci cand Mutiu nu a putut retine balonul sutat de Zoua, iar Valentin Gheorghe, atent pe recuperare, a marcat cu un sut sub transversala din sase metri.

Imediat a venit si golul patru, Nelut Rosu reusind sa marcheze cu un sut simplu, lat din interiorul careului, dupa o pasa primita din banda stanga.

Onoarea celor de la Dinamo a fost salvata putin de Hanca, acesta reusind sa inscrie pentru 4-1 cu un sut de la distanta, balonul lovind bara inainte de a intra in plasa.

In urma acestei infrangeri Dinamo si-a compromis sansele de a ajunge in play-off-ul Ligii 1 in acest sezon, in timp ce Astra continua lupta pentru cupele europene.

Echipele de start

Astra Giurgiu: Lazar - Belu, Cestor, Bejan, Butean - Begue, Mrzljak, Rosu, L. Bus - Llullaku, Zoua

Rezerve: M. Santos, V. Gheorghe, Koukou, R. Crisan, Trusescu, Bahamboula, R. Moise

Antrenor: Costel Enache

Dinamo: Mutiu - Sorescu, M. Popescu, R. Grigore, L. Corbu - Gomelt, Ait Atmane - Hanca, Pesici, Zenke - D. Popa

Rezerve: Esanu, D. Ciobotariu, V. Olteanu, Neicutescu, G. Cretu, Longher, R. Moldoveanu

Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Radu Petrescu

M.D.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Dinamo Astra rezultat, #Dinamo umilita Astra, #Astra victorie scor Dinamo , #Liga I