Liga 1: Dinamo, egalata in ultima secunda dupa ce a avut 2-0 si jucator in plus

Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 22:37
13039 citiri
Liga 1: Dinamo, egalata in ultima secunda dupa ce a avut 2-0 si jucator in plus
Foto: captura video Digi Sport

Dinamo Bucuresti a ratat dramatic victoria in meciul de sambata seara de pe teren propriu contra Astrei Giurgiu, dupa ce a condus cu 2-0 pana in minutul 82, avand si superioritate numerica. Golul egalarii a venit in ultimul minut al prelungirilor, din penalti.

Meciul a inceput cu cateva minute intarziere, iar galeria dinamovista a omagiat victimele incendiului din clubul Colectiv.

In prima repriza, ca si in mare parte din a doua, Astra nu a contat in joc, ocaziile curgand la poarta lui Silviu Lung Jr. Fabricio a gafat incredibil in minutul 34, cand practic i-a pasat lui Nemec, iar acesta a inscris cu un sut la coltul lung.

La cateva minute dupa pauza, in minutul 51, Hanca a marcat dupa o actiune superba purtata de mai multi dinamovisti, printre care si Gnohere. Doar 6 minute mai tarziu, Astra a ramas in 10 oameni, dupa ce Junior Morais a fost eliminat pentru ca l-a injurat pe arbitrul Cristian Balaj.

Ceea ce parea o simpla formalitate mai departe pentru Dinamo s-a transformat intr-un meci cu un final dramatic. Mai intai, Sapunaru a inscris in minutul 82, dintr-o lovitura libera de la marginea careului, dictata dupa un hent al lui Gnohere la o alta lovitura libera a aceluiasi Sapunaru. Mingea a lovit bara transversala si a cazut foarte aproape de linia portii, insa a depasit-o si a fost acordat gol.

In ultimul minut al prelungirilor, fostul dinamovist Kortzorg a cazut in careu, iar Balaj a acordat usor un penalti contestat intens de gazde. Nicoara a marcat, iar Dinamo - Astra s-a incheiat 2-2, elevii lui Ioan Andone pierzand dramatic doua puncte importante.

Dinamo se afla pe locul 5 dupa acest meci, cu 20 de puncte, dar poate fi depasita si de FC Botosani, si de Gaz Metan Medias, daca cele doua echipe nu pierd in aceasta etapa. Astra ajunge la 14 puncte, iar elevii lui Marius Sumudica spera in continuare la play-off.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Dinamo Astra 2 2, #Dinamo egalata Astra, #Dinamo egalata penalti, #Dinamo egalata ultimul minut, #rezultat Dinamo Astra , #Liga I