Marian Rada: Suntem mai valorosi ca Dinamo

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 25 Aprilie 2008, ora 14:20
550 citiri
Marian Rada: Suntem mai valorosi ca Dinamo

Antrenorul Rapidului a declarat ca echipa pe care pregateste este mai valoroasa ca rivala Dinamo. Rada vrea ca Rapidul sa obtina 9 puncte in ultimele 3 meciuri ale acestui sezon.

"Ne asteapta un meci greu cu Dinamo, care nu trece printr-o perioada buna, dar se va mobiliza. Oricum cred ca valoarea noastra e superioara celor de la Dinamo. Vrem sa adunam 9 puncte pentru a avea un sfarsit de sezon linistit. In mare, podiumul e stabilit, jucam doar pentru plscerea de a juca fotbal, pentru Rapid", a spus Rada.

Acesta a continuat spunand ca nu il sperie o eventuala implicare a lui Mircea Rednic in pregatirea lui Dinamo pentru meciul de sambata.

"Nu mi-e frica daca se baga domnul Rednic, nu conteaza acest aspect, nu va influenta cursul jocului. Nu se va mai intampla ce a fost cu Steaua niciodata", a adaugat Rada.

Intrebat care este echipa pe care o vede campioana in acest sezon, tehnicianul Rapidului s-a limitat in a spune ca nu il intereseaza.

"Daca Rapid a iesit din lupta pentru titlu, nu ma intereseaza cine va lua campionatul, dar am un gand ascuns si nu il zic", a incheiat rapidistul.

Rapid si Dinamo se intalnesc sambata in Giulesti, in ultimul derby al sezonului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dezamăgire uriașă la Dinamo și Rapid. Campioana va juca finala cu nou-promovata
Dezamăgire uriașă la Dinamo și Rapid. Campioana va juca finala cu nou-promovata
Campioana Arcada Galaţi şi formaţia Corona Braşov vor disputa finala Diviziei A, după ce au eliminat în semifinale, în meciul al treilea, decisiv, echipele Dinamo Bucureşti, respectiv Rapid...
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Rapid l-a schimbat pe Cristiano Bergodi din postura de antrenor cu un trio de antrenori interimari, principal fiind Bogdan Lobonț. O mare parte a fanilor îl cer însă pe Marius Șumudică,...
#Dinamo, #Rapid, #Liga I, #marian rada , #Liga I