Blat la Dinamo - CFR Cluj? Bonetti va fi dat afara!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Duminica, 06 Mai 2012, ora 08:20
4538 citiri
Blat la Dinamo - CFR Cluj? Bonetti va fi dat afara!

Scandal urias la Dinamo, acolo unde jucatorii sunt banuiti de propriul antrenor, Dario Bonetti, ca au facut blat cu cei de la CFR Cluj. Fotbalistii au intrat in greva si au transmis conducerii ca nu vor mai juca sub comanda italianului.

Suspiciunile lui Bonetti au inceput inca din etapa precedenta, atunci cand Dinamo a remizat, "acasa", cu Universitatea Cluj. Impotriva celor de la CFR, tehnicianul italian a decis sa il scoata din poarta pe Cristi Balgradean deoarece acesta ar avea o relatie mult prea apropiata cu Ioan Andone, antrenorul clujenilor.

A intrat astfel Naumovski, cel care n-a jucat nici macar un minut in acest sezon al Ligii 1. Aceasta modificare nu a fost suficienta pentu ca, la pauza, Bonetti si-a acuzat pe fata jucatorii ca nu vor sa castige meciul cu CFR.

"La pauza partidei cu CFR, in loc sa fim incurajati, s-a intamplat din nou sa ni se spuna din interior ca unii jucatori au o relatie de prietenie cu Andone", a marturisit fundasul Luchin la finalul intalnirii de sambata seara.

Cea mai importanta reactie a avut-o Ionel Danciulescu, atacantul-simbol al lui Dinamo, schimbat de Bonetti la pauza derbiului cu liderul Ligii 1.

"Am fost acuzati ca nu vrem sa jucam si ca suntem blat! Cum cine ne-a acuzat? Pai, cu cine stam noi in vestiar? Nu cu antrenorul? E simplu, Bonetti ne-a tot repetat zilele astea Ori nu vreti sa jucati, ori sinteti blat!. A fost si in ziua dinaintea partidei o discutie, si ieri pe aceasta tema. E cea mai neagra zi din viata mea, niciodata nu am facut asa ceva. Ma retrag din fotbal si nu mai auziti niciodata de mine daca iese cineva si spune ca am facut ceva necurat!

Moti si Scarlatache au fost acuzati ca au luat intentionat cartonase ca sa stea cu CFR Cluj. Asteptam si noi sa ne ia cineva apararea, sa spuna niste lucruri normale si adevarate. Eu am fost titular si mi-au spus colegii de pe banca ca Bonetti voia sa ma schimbe inca din minutul 10!", a afirmat Danciulescu la DigiSport.

Fotbalistii au anuntat deja conducerea clubului ca nu mai este cale de impacare intre ei si Bonetti, foarte multi amenintand ca vor pleca de la Dinamo, in vara, daca italianul va fi pastrat pe banca tehnica.

Confruntati cu presiunea vestiarului, actionarii ar fi decis deja sa-l dea afara pe italian, in locul acestuia urmand a fi numit Ion Marin, antrenorul echipei secunde din Stefan cel Mare.

Hotararea de a-l demite pe Dario Bonetti a venit mai ales pentru ca Dinamo mai are de jucat finala Cupei Romaniei, actionarii temandu-se ca trofeul sa nu fie pierdut inca de acum, daca tehnicianul din Italia ar ramane in continuare la echipa.

CFR Cluj, victorie cat un titlu in Stefan cel Mare. Dinamo e KO!

CFR Cluj a dat lovitura in Stefan cel Mare, unde s-a impus cu 1-0 in fata lui Dinamo datorita unui gol al lui Kapetanos.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#blat Dinamo CFR Cluj, #scandal Dinamo, #Bonetti dat afara Dinamo, #jucatori Dinamo acuzati blat , #meciuri