Dinamo a pierdut la Vaslui

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Duminica, 11 Septembrie 2011, ora 23:20
5363 citiri
Dinamo a pierdut la Vaslui

Dupa 5 victorii in primele 5 etape, Dinamo a suferit prima infrangere din acest sezon al Ligii 1 pierzand derbiul cu FC Vaslui, scor 3-1.

Disputa de la Vaslui a inceput cu o faza controversata. Marius Niculae a fost lansat bine in careul advers, a preluat destul de larg dupa care a cazut in duel cu Farkas solicitand lovitura de la 11 metri. Arbitrul Robert Dumitru a lasat insa jocul sa continue spre nemultumirea bucurestenilor.

Partida a continuat, momentele de dominare teritoriala alternand intre cele doua formatii, Dorel Stoica, Danciulescu si Wesley ratand ocazii insemnate.

Finalul primei parti a fost unul nebun, cu goluri marcate la foc automat. Dinamo a deschis scorul prin Dorel Stoica, al carui sut s-a dus frumos in vinclu, dar Vasluiul a egalat la faza urmatoare, cand Adailton l-a lansat bine pe Temwajera iar africanul l-a executat pe Balgradean.

Doua minute mai tarziu acelasi Adailton a centrat foarte bine in careu, la capatul unei actiuni personale, iar Wesley a reluat cu capul in plasa.

Partea secunda a debutat cu o faza splendida a lui Sanmartean, care a fost secerat in careul dinamovist de catre Musat, insa din nou arbitrul a lasat jocul sa continue.

Danciulescu a lovit bara portii lui Cerniauskas in minutul 70, cu un sut frumos, fara preluare, iar Sanmartean a dus scorul la 3-1 doar 4 minute mai tarziu, mijlocasul punctand la capatul unei actiuni personale.

Pana la final, jucatorii gazda au dominat, jucandu-se cu ocaziile, in timp ce "cainii" au incercat sa revina in joc cu faze timide de atac.

Intalnirea dintre FC Vaslui si Dinamo a fost transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul meciului:

FINAL DE MECI !!!

Min.89 Din tribune se aud "ole-uri" la pasele vasluienilor. Sanmartean incearca un lob de mare efect, dar trimite pe langa poarta.

Min.84 Vasluienii fac spectacol, Dinamo nu ar replica.

Schimbare Vaslui: Bello intra in locul lui Temwanjera.

Schimbare Dinamo: Bakaj intra in locul lui Moti.

Min.74 GOL VASLUI !!! Sanmartean profita de apatia dinamovistilor, avanseaza cu balonul la picior si suteaza fara speranta pentru Balgradean!

Schimbare Vaslui: Balaur intra in locul lui Milisavlevici.

Min.70 BARA DINAMO !!! Danciulescu suteaza naprasnic, din interiorul careului, insa balonul izbeste bara portii lui Cerniauskas.

Min.68 Cartonas galben si pentru Temwanjera.

Schimbare Dinamo: Tucudean intra in locul lui Patrascu.

Min.64 Faza frumoasa creata de Sanmartean si Wesley, insa pasa la Adailton il surprinde pe brazilian in offside.

Min.62 Multi nervi la Vaslui. Balgradean vede un "galben" pentru proteste.

Min.57 Adailton face o faza frumoasa in dreapta, intra in centru, insa sutul sau trece mult pe langa poarta.

Min.50 Actiune incantatoare a lui Sanmartean, care scapa de 2 adversari dupa care e secerat in careul dinamovist. Mingea ajunge la Wesley, dar acesta suteaza in Balgradean.

A INCEPUT REPRIZA SECUNDA !!!

___________

FINALUL PRIMEI REPRIZE !!

Min.44 GOL VASLUI !!! Adailton pleaca in banda dreapta, evita doi adversari si centreaza ireprosabil in centrul careului de unde Wesley a trimis cu capul in plasa!

Min.42 GOL VASLUI !!! Gazdele revin pe contraatac, Adailton e lansat bine in banda dreapta, brazilianul trimite in centru pentru Temwanjera iar acesta reia in plasa!

Min.41 GOL DINAMO !!! Actiune prelungita de atac a dinamovistilor, Rus ii aseaza un balon lui Dorel Stoica la marginea careului de unde fostul oltean a trimis in vinclu!

Min.38 Adailton trimite bine din lovitura libera, Balgradean respinge.

Min.34 Minute bune pentru moldoveni, care domina.

Min.28 Cartonas galben pentru Adailton.

Min.25 Danciulescu suteaza din unghi, Cerniauskas respinge, mingea ajunge din nou la atacantul dinamovist care trage in plasa laterala.

Min.23 Sut de la distanta al lui Raul Costin, Balgradean retine.

Schimbare Vaslui: Gerlem este schimbat cu Raul Costin.

Min.21 Faza superba a vasluienilor, apararea dinamovista este sah-mat dupa 3 pase intre Wesley si Sanmartean, dar pana la urma mingea este blocata si respinsa.

Min.19 Wesley il vede iesit din poarta pe Balgradean si suteaza de la distanta, insa mingea trece peste transversala.

Min.15 Dorel Stoica suteaza bine din lovitura libera, dar Cerniauskas respinge foarte bine.

Min.11 Pasa de exceptie a lui Munteanu, Rus reia de la coltul lung in coechipierul sau, Marius Niculae.

Min.9 Balbaiala a defensivei vasluiene, balonul ajunge la Catalin Munteanu, care suteaza fara probleme. Cerniauskas retine cu emotii, in 2 timpi.

Min.5 Rus scapa de un adversar si centreaza bine, insa atacantii dinamovisti nu ajung la minge.

Min.2 Niculae este lansat in careul advers, preia destul de larg dupa care este busculat de Farkas. Arbitrul lasa jocul sa continue.

Min.1 A inceput meciul !!!

Echipele de start:

VASLUI: Cerniauskas - Milisavljevici, M. Constantin, Farkas, Milanov - Pavlovici - Adailton, Wesley, Sanmartean, Gerlem - Temwanjera

Rezerve: Puia, R. Neagu, Zmeu, Y. Bello, Balaur, Buhaescu, R. Costin

Antrenor Viorel Hizo

DINAMO: Balgradean - Luchin, Moti, Dr. Grigore, Musat - L. Rus, D. Stoica, Patrascu, C. Munteanu - Danciulescu, M. Niculae

Rezerve: G. Curca, Diabate, Cazacu, L. Ganea, Bakaj, Tucudean, Paun

Antrenor Liviu Ciobotariu

Arbitri: Robert Dumitru - Eduard Dumitrescu, Octavian Sovre

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dinamo invinsa Vaslui, #Vaslui victorie Dinamo, #Vaslui Dinamo LIVE, #Vaslui Dinamo Liga 1, #meciuri Liga 1 , #meciuri