Multescu la Dinamo?

Marti, 12 Februarie 2008, ora 07:23
1064 citiri
Multescu la Dinamo?

Problemele continua in tabara dinamovista, din cauza rezultatelor slabe din meciurile de pregatire, fiind vehiculate diverse variante pentru conducerea tehnica a echipei.

Fostul jucator al "cainilor", Gheorghe Multescu ar putea deveni director tehnic, in timp ce Talnar ar urma sa fie retrogradat in functia de antrenor secund, deoarece se pare ca pozitia lui Cornel Talnar cu drepturi depline pe banca tehnica a dinamovistilor nu mai este agreata.

Dupa ce administratorul delegat, Cornel Dinu, a refuzat sa preia conducerea echipei, actionarii dinamovisti au inceput cautarile pentru gasirea de urgenta a unui tehnician cu care Dinamo sa inceapa sezonul de primavara.

Primul nume propus: Gheorghe Multescu. Acesta s-a intalnit luni cu presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, dar si cu vicepresedintele Vasile Turcu, care a sosit din Antalya, special pentru a fi prezent la tratative.

In urma discutiilor sunt sanse ca Multescu sa fie numit in functia de director tehnic, insa decizia finala urmand a fi luata in zilele urmatoare. Pana atunci declaratiile sunt inca neclare: "Am fost la domnul Badea, dar am discutat probleme personale. Vreau sa-i cumpar un calculator fiicei mele. Nu spun ca nu vin la Dinamo, totul este posibil", a spus Gheorghe Multescu.

In timp ce presedinte CA Dinamo, Nicolae Badea, a spus: "Am avut o discutie cu domnul Multescu, dar problemele despre care am vorbit nu au avut legatura cu venirea sa la Dinamo".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine e antrenorul uriaș care ar urma să o preia pe Bayern München
Cine e antrenorul uriaș care ar urma să o preia pe Bayern München
Zinedine Zidane este foarte aproape de a semna cu Bayern München pentru a prelua banca tehnică a echipei începând din această vară, scrie vineri DPA, care citează ziarul spaniol Mundo...
Explicație pentru tăcerea suspectă a Simonei Halep: ”Prea multe minciuni acolo”
Explicație pentru tăcerea suspectă a Simonei Halep: ”Prea multe minciuni acolo”
Din cauza unei afecțiuni medicale, Simona Halep a ratat meciul pe care echipa României l-a susținut la finalul săptămânii trecute cu Ucraina, în competiţia Billie Jean King Cup. În...
#multescu, #Dinamo, #antrenor , #meciuri