Varianta halucinanta pentru amicalul Dinamo - Barcelona

Miercuri, 18 Iulie 2012, ora 08:01
3254 citiri
Varianta halucinanta pentru amicalul Dinamo - Barcelona

Amicalul dintre Dinamo si FC Barcelona este din nou in pericol, asta pentru ca "ros-albii" nu au reusit sa se inteleaga cu cei de la Digi in privinta amanarii meciului cu Rapid, din Liga 1.

Cum disputa cu Messi & Comp. este programata pe 11 august iar derbiul cu "giulestenii" trebuie sa se dispute in acel weekend, dinamovistii ar putea evolua in doua partide in decurs de doua zile.

Concret, Dumitru Dragomir, presedintele LPF, sustine ca nu va amana meciul Dinamo - Rapid fara acordul Digi si le transmite "cainilor" ca ar fi bine sa isi pregateasca doua echipe - prima sa joace cu Barcelona, sambata, iar a doua impotriva Rapidului, in ziua urmatoare.

"Poate ca s-a inteles Dinamo cu Barcelona, insa, din punct de vedere al LPF, amicalul de la 11 august nu exista in calendarul nostru. Pana nu primesc hartia oficiala din partea Digi, prin care sa fim informati ca ei sunt de acord cu amanarea derbiului, in weekendul 10-12 august se joaca Dinamo - Rapid.

Trebuie sa facem cum vor cei de la Digi, fiindca, in caz contrar, ei nu o sa ne plateasca banii pentru drepturile de televizare pentru tot turul de campionat! Asa ca nu vreau sa-mi pun in cap toata Liga I. Rapid si Dinamo sunt de acord cu amanarea meciului direct, insa, pentru mine, conteaza doar ce zice Digi.

Dinamo are un lot mare. Poate sa faca doua echipe. Una sa joace sambata cu Barcelona, iar cealalta sa fie folosita, duminica, in derby-ul cu Rapid". "Totusi, eu sper ca Nicolae Badea sa gaseasca o modalitate prin care Digi sa-si dea acordul pentru amanarea derby-ului. Badea e un om abil si stie sa negocieze", a spus Dragomir in Adevarul.

Disensiunile dintre Dinamo si postul TV au ajuns si la urechile celor care organizeaza amicalul cu Barcelona, insa acestia au solicitat ca informatiile sa nu fie "scurse" in presa.

Meciul de gala a fost confirmat de catalani iar biletele au fost puse in vanzare, fiind vandute pana acum aproape 20.000.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#amical Dinamo Barcelona, #Dinamo Barcelona 2012, #Dragomir Dinamo Barcelona , #meciuri
Comentarii