Dinamo a transferat un fost atacant al Stelei - oficial

Marti, 31 Ianuarie 2017, ora 17:05
3900 citiri
Dinamo a transferat un fost atacant al Stelei - oficial
Foto: FC Dinamo

Dinamo a anuntat oficial transferul iordanianului Tha'er Bawab, fost atacant al rivalei Steaua.

Jucatorul a semnat un acord pe un an si jumatate, el ajungand in Stefan cel mare din postura de fotbalist liber de contract.

"FC Dinamo Bucuresti anunta transferul atacantului iordanian Tha'er Fayed Al Bawab la clubul din Stefan cel Mare. Ultima oara la Umm Salal SC (Qatar), Al Bawab s-a nascut la Amman pe 1 martie 1985 si s-a consacrat in fotbalul romanesc in perioada 2010-2016, marcand 37 de goluri in 142 de meciuri in Liga 1 Orange pentru Gloria Bistrita, Gaz Metan Medias, CS U Craiova si FCSB.

Transferat la 18 ani, in 2003, de Real Madrid de la juniorii clubului UE Cornella, Al Bawab a jucat pana in 2010 in ligile inferioare ale campionatului spaniol pentru Real Madrid C, Barcelona B, Hospitalet, Alfaro si Moratalla.

Noul jucator al echipei din Stefan cel Mare a efectuat in aceasta dimineata vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS), a semnat un contract cu FC Dinamo Bucuresti pana la 30 iunie 2018 si se va alatura lotului pregatit de antrenorul Ioan Andone in cantonamentul de la Saftica.

142 de partide in prima liga din Romania a adunat Al Bawab la Gloria Bistrita (7), Gaz Metan Medias (83), CS U Craiova (44) si FCSB (8). A marcat 37 de goluri in Liga 1 Orange pentru Gaz Metan Medias (24), CS U Craiova (12) si FCSB (1).

5 goluri a marcat Al Bawab pentru echipa nationala a Iordaniei in 23 de meciuri. Al Bawab a jucat in acest an pentru prima reprezentativa in partida amicala cu Georgia, 1-0 pentru Iordania, disputata saptamana trecuta la Dubai. 6 jocuri a evoluat Al Bawab in Europa League, la Gaz Metan Medias, pentru care a marcat doua goluri in ambele partide cu Mainz, din 2011. Doua goluri in 7 meciuri a marcat Al Bawab in prima parte a acestui sezon competitional pentru Umm Salal SC (Qatar).

8 este numarul cu care Al Bawab va evolua la FC Dinamo Bucuresti", se arata in comunicatul "cainilor".

Bawab a evoluat la Steaua anul trecut, insa a fost dat afara deoarece evolutiile sale nu au fost pe placul patronului Gigi Becali.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Bawab transfer Dinamo, #Dinamo Steaua Bawab, #Bawab Dinamo transfer , #Steaua