Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dinamo nu plange dupa Gnohere: Nu e o pierdere mare

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 08:34
3008 citiri
Dinamo nu plange dupa Gnohere: Nu e o pierdere mare
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Dinamovistii nu plang dupa Gnohere, atacantul care a fost transferat vineri noaptea de marea rivala Steaua.

Antrenorul "ros-albilor", Ioan Andone, a marturisit ca se astepta la aceasta mutare si sustine ca are doua solutii pentru a-l inlocui pe francez.

Mai mult, tehnicianul a dezvaluit ca, daca nu ar fi fost transferat, Gnohere urma sa fie trimis la echipa a doua a clubului, fiind pe final de contract.

"Ne asteptam, sincer. Era in ultimele sase luni de contract. Oricum in ultima perioada lui nu-i mai statea capul la noi, ca sa nu zic altfel. E decizia lui, o respectam. Daca clubul a considerat ca e oferta buna, asta e. Eu, ca antrenor, am deja doua solutii. Nu eram multumit la inceputul anului daca ii dadea drumul. Pana la urma nu poti sa tii un jucator impotriva vointei lui. El cat a fost in regula a fost un jucator bun pentru noi. Trebuie sa recunoastem ca Gnohere a fost un jucator dintre cei importanti, care a inscris, care a jucat bine, dar acum in ultimul timp nu ne-a mai ajutat. Dar e decizia lui si nu are rost sa o comentam atat de mult. Gigi l-a contactat de foarte mult timp si stiti si voi.

Cam aceiasi bani care i-a dat Steaua ii avea si la noi, sincer, din ceea ce stiu eu. Danciulescu poate spune mai multe, ca el a discutat contractul cu Gnohere. El a spus ca nu a discutat cu Gigi si il cred, dar a discutat prin intermediari. Dar e problema lui, stiti cum e, nu e pierdere mare pentru noi. E un subiect inchis pentru mine. A venit astazi (n.r. vineri, 6 ianuarie) la antrenament, nu a spus nimic, ca pleaca. A fost la antrenament, ne-a spus 'La multi ani', era foarte volubil. Voia sa vorbeasca cu mine dar nu am avut eu timp, ca erau prea multe treburi dimineata. Dupa aia am citit si eu si stiam ca s-a dus la o intalnire. Atat am stiut.

Citeste detaliile transferului lui Gnohere la Steaua lui Becali

Daca ramanea la noi si nu semna, era mai rau. Ce sa fac cu el, il dadeam la echipa a doua. Pentru ce sa mai contez pe el? Nu il am pe Popa, care e al doilea? Pai nu bag jucatorul meu, care are 4 ani contract, de ce sa bag un jucator caruia nu ii statea capul la noi? Acum e un subiect, asa... A semnat, lasa, sa fie sanatosi. E un subiect inchis, avem solutii. El are un mare contracandidat acolo, pe Alibec. Daca va reusi sa joace cu Alibec impreuna, vor fi periculosi", a declarat antrenorul lui Dinamo, citat de DigiSport.

Steaua lui Becali a anuntat oficializarea transferului lui Harlem Gnohere, de la Dinamo.

250 de mii de euro a platit latifundiarul pentru "Bizon", care a semnat un contract valabil trei ani si jumatate.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Gnohere transfer Steaua, #Steaua transfer Gnohere, #Eddy Gnohere Steaua Dinamo , #Steaua