Mutu e gata sa lase vedetele lui Dinamo la Steaua: Sa vina la discutii

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 13:17
2546 citiri
Mutu e gata sa lase vedetele lui Dinamo la Steaua: Sa vina la discutii
Foto: Facebook/ Adrian Mutu

Adi Mutu, directorul general al lui Dinamo, este dispus sa renunte la doua dintre vedetele clubului pe care il reprezinta in favoarea rivalei Steaua.

Fostul atacant a anuntat ca ii asteapta pe "ros-albastri" la negocieri daca acestia vor sa ii transfere pe Gnohere si Rotariu.

Mutu a avertizat insa ca cei doi dinamovisti nu vor fi transferati pe sume mici.

"Discutia despre Gnohere si Rotariu e de acum doua luni si jumatate, de cand am venit la Dinamo. Atunci domnul Becali m-a sunat pe mine si a oferit 2,5 milioane de euro pentru amandoi. Am vorbit cu domnul Negoita. Dansul a refuzat, dar nu pentru ca e vorba de Steaua. A fost un refuz categoric pentru Rotariu, pentru ca nu il vindem, mai ales in perioada asta. Nu il vindem pentru mai putin de 4 milioane. Asteptam ca Rotariu sa-si revina si discutam in vara. Nu a fost un refuz neaparat pentru ca e Steaua.

In momentul de fata noi am discutat cu Gnohere, asteptam inca raspunsul lui. Nu a dat niciun raspuns concret. Intra in ultimele 6 luni si semneaza cu cine doreste. Daca Steaua il vrea pe Gnohere, sa vina la discutii. Daca nu, sa astepte pana in vara, nu e fair play.

Discutam, pretul lui Gnohere e in jur de 450.000-500.000. Dinamo ii ofera toate posibilitatile, de a se antrena si de a avea evolutii foarte bune. I-am spus si lui ca indiferent ce vrea sa faca, trebuie sa joace bine si sa dea goluri. In locul domnului Negoita, il dadeam pe Gnohere la Steaua in vara cand am avut oferta de 800.000. El nu e nascut, crescut la Dinamo si eu l-as fi dat. Bani foarte multi in Romania. De atunci, Gnohere a avut o forma pe care o vedem cu totii.", a declarat Adrian Mutu la Digi Sport.

Gigi Becali a anuntat recent ca a fost contactat de Mutu, care i-a propus sa plateasca doua milioane de euro si sa il ofere pe Alin Tosca pentru a-i transfera pe Gnohere si pe Rotariu.

Latifundiarul a refuzat propunerea pentru ca spera sa ii transfere pe cei doi mult mai ieftin. Gnohere a intrat deja in ultimele sase luni de contract cu Dinamo, iar Rotariu are 50% din drepturile federative la Timisoara lui Marian Iancu, societate aflata in pragul falimentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Mutu transfer Dinamo Steaua, #Gnohere Rotariu transfer Steaua , #Steaua