Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Andone anunta noi transferuri importante la Dinamo

Miercuri, 20 Iulie 2016, ora 14:28
4629 citiri
Andone anunta noi transferuri importante la Dinamo
Foto: Hepta.ro

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a declarat miercuri, cu doua zile inaintea debutului noii editii a Ligii I, ca isi mai doreste trei-patru jucatori, printre acestia numarandu-se si Constantin Budescu, aflat in prezent sub contract cu gruparea chineza Dalian Yifang FC.

"Atacantii buni sunt rari. De ce nu il am eu pe Danciunescu acum cu zece ani mai tanar? Sau pe Claudiu Niculescu. Un atacant mare mai repede il cresti decat sa il cumperi, sa-l aduci. Inca imi mai doresc trei-patru jucatori. Nu am deloc multi. Noi vom juca in sistem 4-2-3-1 sau 4-3-3. In functie de adversar o sa aleg si de ce jucatori am in forma", a spus Andone, care a participat la lansarea noului echipament de joc al echipei Dinamo pentru sezonul 2016-2017.

Mijlocasul ofensiv Constantin Budescu urmeaza sa aleaga intre oferta clubului Dinamo si cea a fostei sale echipe, Astra Giurgiu.

"E decizia lui Budescu. El mai intai trebuie sa isi rezolve situatia in China. Si abia apoi va lua decizia daca va juca la noi sau la Astra. Am inteles ca a discutat si cu Astra Giurgiu, acum e optiunea lui. Noi nu fortam niciun jucator. Noi ni-l dorim pe Budescu. Avem nevoie de orice jucator valoros", a mentionat Andone.

Tehnicianul este optimist in ceea ce priveste castigarea titlului in acest sezon, el precizand ca Dinamo va merge la victorie si in meciul cu Astra Giurgiu, programat sambata, in deplasare, in cadrul primei etape a Ligii I.

"Dinamo trebuie sa creasca, sa ajunga in frunte. Noi speram anul acesta sa facem mai multi pasi. Anul trecut a fost locul 4, dar anul acesta speram la locul 1. Avem incredere in noi, mergem sa jucam in prima etapa cu echipa campioana. Ei au castigat si Supercupa, deci intalnim cea mai buna echipa a campionatului. Dar sunt sigur ca vom face un joc bun. Oricum, noi mergem sa castigam la Giurgiu", a afirmat el.

Antrenorul Ioan Andone si directorul sportiv Ionel Danciulescu au participat miercuri la prezentarea oficiala a echipamentului de joc Nike pentru sezonul competitional 2016-2017, eveniment organizat in la sediul Honda Nord, partener de imagine al clubului din Stefan cel Mare.

Echipamentele pentru meciurile programate in Liga I, Cupa Romaniei si Cupa Ligii sunt rosu, alb si negru si au chipul lui Catalin Hildan inscriptionat pe tricouri, conform modelelor prezentate de Ionut Nedelcearu, Dorin Rotariu si Antun Palic, respectiv verde pentru postul de portar, prezentat de Laurentiu Branescu. Fanii pot achizitiona noile modele de tricouri de pe magazinul online al clubului.

In cadrul evenimentului de miercuri, conducerea clubului Dinamo Bucuresti a anuntat oficial si continuarea parteneriatului cu Honda Nord pentru sezonul competitional 2016-2017.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#transferuri Dinamo, #transferuri noi Dinamo , #stiri Dinamo