Andone ramane la Dinamo

Marti, 05 Aprilie 2011, ora 20:58
1486 citiri
Andone ramane la Dinamo

Chiar daca anunta ca pleaca de la Dinamo in cazul in care nu reuseste sa castige titlul in Liga 1, antrenorul Ioan Andone s-a razgandit si anunta ca este gata sa ii pregateasca pe "caini" si in sezonul urmator.

"Am avut si aseara o discutie cu presedintele Badea, asa cum avem in fiecare zi, in care am vorbit despre situatia echipei, despre ceea ce s-a intamplat in acest an. Ma deranjeaza ca apar in presa speculatii privind viitorul meu la Dinamo. Din punctul meu de vedere, am o relatie corecta atat cu conducerea clubului, cat si cu vestiarul. Am un contract cu Dinamo pe care vreau sa-l respect!

Cred ca am reactionat si eu gresit in momentul in care am fost intrebat daca pot fi demis, daca e posibil sa plec de la Dinamo in cazul in care nu iau campionatul si asa mai departe! Nu pot uita ca am inceput sezonul cu 13 puncte dupa primele 5 etape si am pierdut apoi ritmul dupa o infrangere pe teren propriu cu "U" Cluj. Acum, in acest an, dupa patru etape in care am fi putut avea maximum de puncte, am pierdut tot cu "U" Cluj. Sufar cand nu sunt rezultate, la fel ca toti suporterii nostri, dar nu voi renunta atat de usor la lupta dupa o cariera de 20 ani ca antrenor", a spus Andone pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

La randul sau, Nicolae Badea, omul numarul 1 de la Dinamo, a confirmat pastrarea lui Andone si in sezonul urmator.

"FC Dinamo are un raport contractual cu Ioan Andone pana la 30.06.2012, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon. Stim ce avem de facut si nici unul dintre noi nu doreste sa abandoneze acest raport contractual sau proiectul de reconstructie a echipei. Eu discut in fiecare zi cu Andone, nu vad vreo problema in relatia noastra de comunicare. Ne amuza incercarile unor specialisti de a crea o imagine de instabilitate pentru banca tehnica de la Dinamo. Nu se pune problema sa renuntam la Ioan Andone. Dinamo nu cauta alt antrenor pentru acest proiect.

Nu sunt adeptul intrarilor in direct la TV, in fiecare zi, pentru a repeta de fiecare data aceleasi lucruri si sper ca aceasta reactie oficiala sa fie inteleasa corect de toata lumea. Andone are doua obiective la Dinamo, in aceasta ordine: reconstructie si performanta! Sunt convins ca Andone si tehnicienii care activeaza in club au capacitatea de a reconstrui acea echipa pe care suporterii nostri o asteapta", a declarat si Nicolae Badea.

Dinamo se afla in acest moment pe locul 5 in clasamentul Ligii 1, la 11 puncte distanta de liderul Otelul Galati.

M.D.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Andone ramane Dinamo, #Ioan Andone Dinamo, #Andone antrenor Dinamo , #stiri Dinamo