Antrenorul lui Dinamo, despre posibilitatea de a fi dat afara

Joi, 20 Septembrie 2018, ora 21:01
2674 citiri
Antrenorul lui Dinamo, despre posibilitatea de a fi dat afara
Foto: fcdinamo.ro

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Florin Bratu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca situatia formatiei din Soseaua Stefan cel Mare nu este dramatica, deoarece se afla la doar trei puncte de zona play-off-ului Ligii I.

"Poli Iasi vine dupa doua victorii, noi dupa doua infrangeri. Vom vedea maine care echipa este mai motivata. Cred ca jucatorii mei, dupa aceasta perioada nefasta, sunt foarte increzatori ca pot redresa situatia. In acelasi timp ma gandesc ca ne va astepta o atmosfera ostila in Copou, dar nu cred ca ne va speria acest lucru. Focusul meu in momentul de fata este pentru meciul de maine, avem o strategie, sa vedem cum o punem in practica. Ne dorim sa facem un joc bun. Vreau sa vad atitudine. Situatia nu e dramatica, echipa este la doar trei puncte de un loc de play-off", a declarat Bratu, potrivit site-ului oficial al clubului.

''Fiind un brand foarte mare, la Dinamo se vrea tot timpul rezultate, performanta. Dar trebuie sa fim realisti si sa ne gandim ca e destul de greu in situatia de fata sa ne batem cu FCSB sau CFR Cluj. Noi am plecat la un drum, ne-am pus ca obiectiv sa accedem in play-off. Eu cred ca este un obiectiv realist pe care il putem indeplini fara niciun fel de problema. Mai sunt foarte multe meciuri, 18 din sezonul regulat, 54 de puncte puse in joc, asa ca nu trebuie sa ne speriem", a mai spus Bratu.

Fostul atacant a subliniat ca nu s-a pus o presiune suplimentara pe el sau pe jucatori inaintea partidei de la Iasi: "Sunt mandru ca antrenez Dinamo si o sa-l antrenez in continuare. Trebuie sa ne gandim si in ce situatie am venit eu la club, in sezonul trecut, o situatie foarte dificila. Trebuie sa vedem unde ne aflam noi ca si club si sa vedem daca ne putem bate cu Steaua sau cu CFR Cluj. Eu cred ca nu acestea sunt echipele cu care ne batem noi pentru un loc in play-off. Sunt altele. Am discutat cu presedintele David, dar nu s-a pus o presiune suplimentara nici pe mine, nici pe jucatori in momentul de fata''.

Capitanul echipei, mijlocasul Dan Nistor, considera ca toti componentii lotului dinamovist trebuie sa fie mai responsabili dupa rezultatele din acest sezon.

"Va fi un meci pe viata si pe moarte, trebuie sa mergem la Iasi sa castigam cele trei puncte. Sper ca maine sa fim mai responsabili, sa facem ceea ce ne-a spus antrenorul si sa nu mai gresim, sa castigam cele trei puncte. Probabil va trebui sa muncesc si eu mai mult, au fost si problemele astea care au aparut ca plec la Steaua, ca nu sunt multumit cu salariul. Din punctul meu de vedere, eu mai am doi ani de contract si il voi duce la bun sfarsit. Nu am plans pe la colturi ca nu mi s-a marit contractul", a precizat Dan Nistor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Florin Bratu demitere Dinamo , #stiri Dinamo