Bonetti, cheltuitor de lux pentru Dinamo

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 21:51
5949 citiri
Bonetti, cheltuitor de lux pentru Dinamo

Fostul tehnician al lui Dinamo, Dario Bonetti, le-a creat serioase batai de cap actionarilor atunci cand au trebuit sa-l despagubeasca pentru demiterea sa. Nu numai din cauza clauzei de reziliere pe care acesta o avea stipulata in contract, ci si din cea a unor cheltuieli neprevazute pe care italianul le-a creat.

Dinamo l-a inlocuit de curand pe Dario Bonetti cu Dorinel Munteanu, insa despartirea de tehnicianul italian n-a fost deloc o misiune usoara pentru actionarii clubului din "Stefan cel Mare". Conducatorii alb-rosilor au descoperit ca tehnicianul nu facea deloc economii atunci cand pleca in tara sa natala, in zilele sale libere puse la dispozitie de catre club.

Bonetti obisnuia ca, dupa fiecare meci disputat de elevii sai, sa calatoreasca in Italia, alaturi de cei trei colaboratori conationali ai sai, Alessandro Birindelli, Claudio Bozzini si Umberto Ruggiero, iar biletele de avion alese de acestia erau dintre cele mai scumpe. Cei patru calatoreau des spre casa, iar nota de plata pentru aceste zboruri i-a socat pe conducatorii dinamovisti.

Surse din interiorului clubului din "Stefan cel Mare" au dezvaluit ca, din iunie si pana in noiembrie, doar Bonetti ar fi cheltuit in total 5.800 de euro pe biletele de avion, calatoriile catre tara sa desfasurandu-se pe intreaga perioada cat acesta s-a aflat in postura de antrenor al lui Dinamo.

Interesant este faptul ca, in contractul italianului era stipulata doar o singura calatorie pe luna catre Italia, iar clubul trebuia sa suporte contravaloarea acestui zbor dus-intors. Daca adaugam si banii cheltuiti de catre asistentii sai, suma ar ajunge la aproape 25.000 de euro, suficient de mult pentru un club aflat la ananghie financiara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Răspunsuri la invidia românilor. De unde au unii bani să călătorească atât? "Tenerife, 2.100 de lei pentru 7 nopți, zbor, cazare în cameră dublă"
Răspunsuri la invidia românilor. De unde au unii bani să călătorească atât? "Tenerife, 2.100 de lei pentru 7 nopți, zbor, cazare în cameră dublă"
Din cauza scumpirilor, unii români au renunțat la vacanțe sau își permit cu mari sacrificii una pe an. La cealaltă extremă sunt cei care pleacă des în vacanțe mai scurte sau mai lungi,...
#Dinamo, #bonetti, #liga 1, #bani , #stiri Dinamo