Claudiu Niculescu e noul antrenor al lui Dinamo - oficial

Duminica, 23 Septembrie 2018, ora 22:26
3978 citiri
Claudiu Niculescu e noul antrenor al lui Dinamo - oficial
Foto: fcdinamo.ro

FC Dinamo Bucuresti anunta prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, numirea fostului mare atacant Claudiu Niculescu in functia de antrenor principal al echipei din Stefan cel Mare.

In varsta de 42 de ani, Claudiu Niculescu a semnat in aceasta seara un contract cu clubul din Stefan cel Mare, valabil pana la 30 iunie 2020, urmand sa fie prezentat oficial intr-o conferinta de presa programata luni, 24 septembrie, la ora 10:30, la stadionul "Dinamo".

Vezi si:

  • 7 trofee a castigat Claudiu Niculescu la Dinamo, titlul de campion (2002, 2004, 2007), Cupa Romaniei (2003, 2004, 2005) si Supercupa Romaniei (2005).

    2 titluri de golgeter al Romaniei are Claudiu Niculescu in tricoul alb-rosu, in 2005 si 2007.

    18 goluri a marcat Claudiu Niculescu pentru Dinamo in cupele europene, fiind cel mai bun marcator al "cainilor" in competitiile internationale, depasindu-l pe legendarul Dudu Georgescu in clasamentul golgeterilor dinamovisti in Europa.

    De asemenea, Claudiu Niculescu are cele mai multe prezente in cupele europene pentru Dinamo, 43 de jocuri, cu doua mai multe decat Ionel Danciulescu.

    11 este locul ocupat de Claudiu Niculescu in clasamentul marcatorilor in Liga 1, cu 156 de goluri, la doar un gol de pozitia a 10-a ocupata de Titus Ozon. Cele mai multe goluri le-a marcat impotriva Rapidului, 14 reusite.

    156 de goluri are Claudiu Niculescu in 326 de meciuri in Liga 1. A jucat pentru trei echipe in prima liga, U Craiova (93 jocuri / 41 goluri), Dinamo (191 / 97) si U Cluj (42 / 18) . Claudiu Niculescu a mai evoluat in Romania pentru Jiul IELIF Craiova, Drobeta Tr. Severin si Electroputere Craiova, iar in strainatate a jucat la Genoa (Italia), Duisburg (Germania) si Omonia Nicosia (Cipru).

    7 goluri a inscris Claudiu Niculescu in campionat in poarta Stelei, dintre care trei in tricoul alb-rosu. Pe langa aceste reusite, a mai punctat in "Unicul Derby" de doua ori in Cupa Romaniei si de doua ori in Supercupa Romaniei.

    8 selectii are Claudiu Niculescu la echipa nationala a Romaniei. Pentru prima reprezentativa a Romaniei a debutat in luna noiembrie a anului 2000 in meciul amical cu Iugoslavia si a mai evoluat in partidele cu Ucraina, Polonia (2002), Olanda, Andorra (2005), Belarus, Spania (2006) si Turcia (2007).

    42 de ani a implinit Claudiu Niculescu. Nascut la Slatina, pe 23 iunie 1976, Claudiu Niculescu si-a inceput cariera de antrenor in 2012 la Universitatea Cluj si a mai pregatit echipele FC Bihor Oradea, Damila Maciuca, CSM Rm. Valcea, CS Mioveni si FC Voluntari.

    2 trofee are Claudiu Niculescu in palmares ca antrenor principal: Cupa Romaniei si Supercupa Romaniei, anul trecut, cu FC Voluntari. A castigat finala Cupei Romaniei la loviturile de departajare impotriva Astrei Giurgiu si a invins campioana Viitorul in Supercupa Romaniei, scor 1-0 pentru FC Voluntari.

    Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
    Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
    Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
    Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
    Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
    Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
    #Claudiu Niculescu antrenor Dinamo , #stiri Dinamo