Dinamo, aproape de faliment

Luni, 17 Decembrie 2012, ora 09:38
3571 citiri
Dinamo, aproape de faliment

Dinamo se confrunta din nou cu spectrul falimentului dupa ce sigurul actionar care era dispus sa pompeze bani in club, Ionut Negoita, nu a primit functia executiva pe care o dorea in "Stefan cel Mare".

Negoita este cel mai nou dintre actionarii "ros-albilor" si singurul dintre cei trei care a anuntat public ca este gata sa isi asume un post de conducere si investitii masive pentru a stabiliza clubul din punct de vedere financiar.

Omul de afaceri le-a dat colegilor sai de la Dinamo si un ultimatum, pentru a se decide daca ii accepta planul sau nu, iar termenul fixat a expirat fara a primi un raspuns concret.

Cotidianul Prosport sustine ca Ionut Negoita s-a intalnit joi seara cu presedintele Consiliului de Administratie de la Dinamo, Nicolae Badea, cei doi discutand mai multe ore despre viitorul echipei.

Sursa citata anunta ca Negoita i-a cerut lui Badea un post executiv in conducerea clubului si controlul total al departamentului de marketing, insa a fost refuzat.

Nicolae Badea ar fi cerut din nou timp de gandire, lucru care l-a scos din sarite pe celalalt actionar, care este decis sa sisteze orice fel de investitie.

"Nu eu sunt responsabil pentru ce s-a intamplat pana acum si chiar cred ca am facut tot ce am putut din momentul in care am venit. Doar ca nu mai pot investi, iar altii sa ia deciziile in locul meu", ar fi spus Negoita.

Daca Ionut Negoita se va retrage de la Dinamo, situatia clubului va fi cu adevarat disperata. Un alt actionar, Dragos Savulescu, si-a anuntat colegii ca nu mai poate sustine financiar echipa iar Nicolae Badea ar ramane singur, urmand a avea de gestionat fondul de salarii destul de consistent, dar si datoriile care se tot aduna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dinamo faliment, #Dinamo actionari, #Ionut Negoita Dinamo, #Negoita Badea Dinamo , #stiri Dinamo