Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Dinamo castiga in ultima secunda la Ploiesti

Duminica, 25 Iulie 2010, ora 22:55
2276 citiri
Dinamo castiga in ultima secunda la Ploiesti

Dinamo a tremurat serios pentru o victorie la Ploiesti. Baietii lui Andone au invins in prelungiri Astra, cu 2-1.

Dupa ce a luat cinci goluri la ultimul meci impotriva lui Ioan Andone, Mihai Stoichita si-a motivat jucatorii la capacitate maxima pentru a se revansa.

Prahovenii au schimbat masiv lotul in aceasta vara, insa au dat dovada de entuziasm si au inceput excelent partida cu Dinamo.

Scorul a fost deschis in minutul 35, cand Raymond Lukacs a deviat in plasa un sut centrare trimis excelent de japonezul Takauki.

Dinamovistii nu au dat semne de revenire decat in partea a doua, cand jocul ofensiv a inceput sa se lege.

Torje a ratat o sansa uriasa in minutul 54, trimitand peste poarta din trei metri.

Prahovenii au fost la un pas sa se distanteze pe tabela, dar Lukacs a ratat sansa de a intra in istorie in minutul 65, cand a reluat defectuos dintr-o pozitie excelenta.

In cele din urma, dinamovistii au reusit sa egaleze in minutul 77, cand N'Doye a transformat o lovitura de la 11 metri.

Dinamovistii s-au aruncat in atac pe final de meci. N'Doye a ratat o sansa uriasa singur cu portarul, in timp ce Fatay putea marca golul victoriei gazdelor in prelungiri, insa sutul sau din intoarcere s-a dus la o palma de bara.

In ultima secunda de joc, prahovenii au iesit gresit la ofsaid, iar Torje a pasat excelent in fata portii, de unde Adrian Cristea a marcat golul victoriei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri...
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul croat al celor de la Dinamo, Zeljko Kopic, și-a lăudat jucătorii după ultimul meci, terminat la egalitate, scor 1-1, cu FCU Craiova. Kopic a spus că nu a a greșit strategia...
#Dinamo, #Astra Ploiesti , #stiri Dinamo