Dinamo il vrea pe Ionut Rada

Miercuri, 04 Iunie 2008, ora 21:38
1371 citiri
Dinamo il vrea pe Ionut Rada

Dinamo este interesanta de serviciile fundasuluiu Stelei, Ionut Rada, iar jucatorul se pare ca ar fi de acord cu o trecere in Stefan cel Mare. Fostul rapidist a fost dorit si la Timisoara, dar transferul ar fi cazut tocmai din cauza intrarii pe fir a cainilor, potrivit fanatik.ro.

Rada a fost cerut in Groapa de tehnicianul Mircea Rednic, care a mai lucrat impreuna cu jucatorul, pe vremea cand antrena Rapidul. Un alt atu al actualului fundas stelist este faptul ca a mai jucat impreuna cu Moti in aparare, cand ambii evoluau la Universitatea Craiova, ceea ce ar aduce un plus de coeziune in defensiva lui Dinamo.

Actionarii din Stefan cel Mare sunt dispusi sa achite suma fixata de Gigi Becali pentru fundas, un milion de euro, si sa-i ofere fotbalistului un contract pe trei ani, si un salariu de 160.000 de euro pe sezon. Ionut Rada s-a transferat anul trecut Steaua, clubul din Ghencea platind Rapidului 1 800 000 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri...
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul croat al celor de la Dinamo, Zeljko Kopic, și-a lăudat jucătorii după ultimul meci, terminat la egalitate, scor 1-1, cu FCU Craiova. Kopic a spus că nu a a greșit strategia...
#Ionut Rada, #Dinamo, #transfer , #stiri Dinamo