Dinamo se muta din Soseaua Stefan cel Mare

Vineri, 22 Februarie 2019, ora 13:27
8754 citiri
Dinamo se muta din Soseaua Stefan cel Mare
Foto: Hepta.ro

Dinamo e pe punctul de a se muta din Soseaua Stefan cel Mare.

Presedintele Consiliului de Administratie de la Dinamo, Alexandru David, anunta ca e gata sa mute echipa dupa ce CNI a renuntat sa mai modernizeze stadionul din Stefan cel Mare pentru EURO 2020.

"Clubul de fotbal Dinamo nu isi doreste bani de la Primarie si nu o sa dorim niciodata. Dorim un singur lucru si anume ca acest stadion sa se faca. Vad acum ca se rateaza trenul EURO 2020 si investitia de CNI 100%, vad ca a aparut o noua tema in discutie: de la 18.000 sau 20.000 de locuri, nu stiu cine a cerut lucrul acesta. Noi vrem doar ca stadionul sa se faca", a spus David intr-o interventie la ProX.

"Viitorul celui mai titrat club de fotbal din Romania este incert. Uitati-va ce se intampla la Craiova. E absolut anormal cand in tara se fac stadioane pentru echipe care aproape nu exista, in timp ce pentru cea mai importanta echipa din Romania exista atatea tergiversari. Vom rata constructia unui nou stadion si cine stie cand ne vom intalni cu asemenea sansa. Unde exista dorinta politica se face peste noapte. Unde nu exista interese nu se face nimic. Noi nu cerem nimic gratis, vom plati ca orice doritor sa desfasoare un eveniment sportiv. Noi cerem sa se investeasca in conditii civilizate pentru suporteri si vom plati. Dar nu exista vointa politica", a adaugat acesta.

Alexandru David propune ca echipa sa se mute in Colentina: "Chiar daca o sa ma injure multa lume, dar imi asum lucrul asta. Sunt convins ca si peste 2 ani si peste 3 ani o sa fim in aceeasi situatie, daca vom face un referendum in ce inseamna masa de suporteri dinamovisti, eu iau in considerare la modul foarte serios sa ne mutam. Daca domnul viceprimar poate sa faca un stadion modern acolo in Colentina, pai asta este. Decat sa ramanem in Stefan cel Mare in ruine inca 20 de ani de aici incolo".

Stadionul Dinamo se aflat pe lista celor 4 arene ce trebuie modernizate pentru EURO 2020.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Dinamo muta stadion, #Dinamo mutare Colentina, #stadion Dinamo , #stiri Dinamo