Exclusiv Dinamo incepe un proiect de rasunet: Dupa Sarbatori ii dam drumul!

Joi, 17 Decembrie 2015, ora 15:10
7611 citiri
Exclusiv Dinamo incepe un proiect de rasunet: Dupa Sarbatori ii dam drumul!
Foto: Hepta.ro

Dupa ce a iesit din insolventa, Dinamo traverseaza cel mai bun moment din ultimii ani. Echipa si-a regasit stabilitatea financiara si a intrat in cursa pentru castigarea trofeelor, avandu-l antrenor pe Mircea Rednic.

Formatia din Stefan cel Mare nu se opreste insa aici si vrea sa faca trecerea la nivelul urmator, prin modernizarea bazei de pregatire de la Saftica, in vederea dezvoltarii Academiei de juniori.

Directorul sportiv al clubului Dinamo, Ionel Danciulescu, a dezvaluit, pentru Ziare.com, ca lucrarile vor incepe imediat dupa Sarbatori.

Proiectul celor de la Dinamo are ca scop acordarea unei atentii sporite Academiei de juniori, care se va muta la Saftica, unde vor fi create toate conditiile necesare performantei, afirma Danciulescu.

"Vom construi un teren sintetic la standarde europene, iar terenurile actuale le vom moderniza. De asemenea, cladirea existenta va fi modernizata in asa fel incat sa existe toate conditiile. Totul se va face la standarde europene. Baza va fi folosita atat de echipa mare cat si de juniori. Academia se va muta acolo. Juniorii vor avea toate conditiile, inclusiv o sala de divertisment sau sala de studiu. Totul este pus la punct si dupa Sarbatori ii vom da drumul la treaba", a afirmat Ionel Danciulescu pentru Ziare.com.

Costurile proiectului sunt estimate la cateva sute de mii de euro si vor fi suportate de Ionut Negoita.

"Nu vreau sa vorbesc despre costuri, este insa important ca Dinamo isi regaseste usor-usor drumul si va fi acolo unde trebuie sa fie. E foarte bine ca domnul Negoita acorda atentie si Academiei, dupa ce a facut atatea eforturi pentru a scoate clubul din insolventa. Dinamo este pe drumul cel bun, avand in Mircea Rednic un antrenor potrivit, care vedeti ce treaba buna face", a completat Danciulescu.

Alaturi de Academia Hagi, Dinamo este considerata echipa cu cel mai bun centru de copii si juniori din Liga 1.

Astfel, in acest sezon, Mircea Rednic a mizat pe jucatori formati de Dinamo, precum Iustin Popescu, Ionut Nedelcearu, Laurentiu Corbu, Patrick PEtre, Andrei Tircoveanu si Robert Moldoveanu.

Dinamo ocupa locul trei in Liga 1, la cinci puncte in spatele liderului Astra Giurgiu.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#baza pregatire Dinamo Saftica, #modernizare baza Dinamo Saftica , #stiri Dinamo