Ilie Iordache, la Dinamo

Marti, 13 Ianuarie 2009, ora 12:19
739 citiri
Ilie Iordache, la Dinamo

Dat luni ca sigur la Rapid, Ilie Iordache este foarte aproape de un transfer la marea rivala a giulestenilor, Dinamo Bucuresti.

"In proportie de 99 la suta, el se va intoarce in Stefan cel Mare. Mai trebuie doar sa cada de acord si in privinta salariului. Asta e blestemul nostru, ca in fiecare pauza competitionala sa ne despartim de el", a spus presedintele gorjenilor, Marin Condescu, pentru gsp.ro.

Condescu a infirmat totusi zvonurile care-l dadeau ca transferat la Dinamo si pe Alexandru Piturca: "Nu am discutat cu cei de la Dinamo despre un transfer al lui Alex Piturca, mai ales ca el nici nu vrea sa plece de la Pandurii."

Ilie Iordache (23 de ani) a apartinut pana in vara anului trecut de Dinamo, atunci cand a fost vandut la Pandurii, dupa ce timp de doua sezoane a evoluat sub forma de imprumut la gruparea gorjeana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri...
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul croat al celor de la Dinamo, Zeljko Kopic, și-a lăudat jucătorii după ultimul meci, terminat la egalitate, scor 1-1, cu FCU Craiova. Kopic a spus că nu a a greșit strategia...
#ilie iordache, #Dinamo, #marin condescu, #pandurii targu jiu , #stiri Dinamo