Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Investitor surpriza la Dinamo: Un om de afaceri este gata sa bage bani in club

Marti, 13 Septembrie 2016, ora 20:31
7943 citiri
Investitor surpriza la Dinamo: Un om de afaceri este gata sa bage bani in club
Foto: Hepta

La mai putin de o zi dupa ce au aparut informatii privind o eventuala retragere a lui Ionut Negoita de la Dinamo, un om de afaceri anunta ca este dispus sa i se alature in finantarea echipei.

Vasile Turcu, fost actionar al "ros-albilor", sustine ca nu exclude posibilitatea de a reveni in Stefan cel Mare in postura de finantator.

Mai mult, Turcu nici nu ar pune problema controlului clubului, el spunand ca totul depinde de proiectul lui Negoita.

"Dansul a facut o treaba buna, a scos echipa din insolventa, dar fara investitii la ora actuala nu poti sa faci performanta. Nu te poti baza doar pe pepiniera lui Dinamo, care intr-adevar e foarte buna. E bine sa promovam tineri, dar trebuie sa aduci si jucatori cu experienta, iar jucatorii cu experienta nu vin pe salarii mici. Trebuie un efort financiar, cu un buget de 100.000 de euro pe luna nu poti sa faci performanta.

Sunt solutii, dar trebuie sa se inteleaga toti cei care vin. Nu trebuie sa conduca. De aici e conducerea executiva, actionarii au un singur rol. Ca sunt 10 sau 15, cu atat mai bine. Actionarii se ocupa de politici financiare si atat. Cu cat vom fi mai multi, cu atat bagam mana in buzunar mai putin decat ar fi bagat domnul Negoita singur sau unul singur. In fotbal trebuie sa bagi bani, nu poti sa vorbesti fara bani. Nu ai cum sa traiesti doar din drepturi de televiziune si doi sau trei sponsori.

Citeste mai mult despre planul lui Negoita de a pleca de la Dinamo

Ma vad investind cu oricine ar fi. Daca domnul Negoita are un proiect bun si toata lumea se retrage... Nu trebuie sa fie nimeni in conducere. Prima data se fac regulile, dupa care se trece la treaba. Trebuie sa ai o conducere executiva care sa execute tot", a declarat Turcu la Digi Sport.

Ionut Negoita a declarat in ultimele saptamani ca asteapta parteneri care sa preia actiuni la Dinamo si care sa il ajute cu finantarea clubului.

Informatiile pe surse de marti spun ca omul de afaceri bucurestean se gandeste chiar sa se retraga definitiv de la Dinamo la finalul acestui sezon.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Vasile Turcu Dinamo, #Turcu Negoita bani Dinamo , #stiri Dinamo