Lipa: Fotbalistii lui Dinamo si-au batut joc de ei

Marti, 23 Iunie 2009, ora 15:26
1337 citiri
Lipa: Fotbalistii lui Dinamo si-au batut joc de ei

Dupa conducatorii echipei de fotbal, care au acuzat dur evolutia elevilor lui Mircea Rednic din ultimele etape, a venit acum randul presedintei Clubului Sportiv Dinamo sa puna tunurile pe jucatori.

Elisabeta Lipa sustine ca fotbalistii si-au batut joc de munca lor si a celor care i-au sustinut si nu intelege cum a ratat Dinamo castigarea titlului in ultimele 3 meciuri ale sezonului.

"Domnul Borcea era, saracul, vanat, si nu doar la meciurile astea. La fiecare meci pune foarte mult suflet si l-am vazut cum e cu multe pastile dupa el. Nu stiu cat timp poti sa o duci in ritmul asta. Este pacat, jucatorii isi bat joc in primul rand de ei, ca sportivi, si nu mai zic de ce patesc si cei din jurul lor. Nu mi se pare normal ce s-a intamplat la echipa de fotbal Dinamo. Avand in vedere ca eu am facut atatia ani sport, am ajuns la concluzia ca este specific romanului sa mearga foarte bine pana intr-un anumit moment si apoi sa se sperie de performanta sau de locul pe care ar putea sa-l ocupe la final.

Nu pot sa-mi dau seama cum au pierdut campionatul, cand mai aveau doua meciuri de jucat, iar in acele meciuri au stricat tot ce au construit intr-un an de zile. Inaintea ultimelor doua etape chiar am spus ca se poate face performanta si cu bani putini. La Unirea Urziceni sunt niste nume necunoscute, nu sunt fotbalisti de talie extraordinara, au bani putini si din cate stiu 3 sau 4.000 de euro pe luna. Pe cand la Dinamo, salariile sunt foarte mari. Jucatorii de aici stiu ca daca joaca sau nu ei tot banii aceia ii vor lua.

Pentru ce ii mai trebuie sa castige in plus cateva sute de mii de euro daca ar castiga si titlul de campion. Probabil ca le ajunge salariul si primele pe care le-au primit pana la caderea echipei. Nu pot sa cred ca poti sa pierzi un campionat asa, dupa ce ai condus aproape pe toata durata competitiei. Nu pot sa inteleg acest fenomen", a declarat Elisabeta Lipa in cadrul unei conferinte de presa.

Dinamo Bucuresti a incheiat sezonul 2008/2009 pe locul 3 in clasamentul Ligii I, dupa ce a fost lider mai bine de jumatate de campionat.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Elisabeta Lipa, #jucatori Dinamo acuzati, #Dinamo rateaza titlul , #stiri Dinamo