N'Doye, despre conflictul cu Andone

Sambata, 13 Noiembrie 2010, ora 20:30
1373 citiri
N'Doye, despre conflictul cu Andone

Mijlocasul dinamovist Ioan Andone a povestit conflictul avut cu antrenorul Ioan Andone, care s-a soldat cu excluderea senegalezului de la echipa din Stefan cel Mare.

"Dupa antrenament, a venit Iulica, antrenorul secund, sa-mi ceara adresa de acasa. Eu nu am vrut, asta nu face parte din joc, e viata mea privata. Eu am doua apartamente aici, in Romania, platite de mine: un apartament si o casa. I-am zis antrenorului secund ca plec la stadion, la Rapid. Pe la 12 si ceva noaptea, am primit un apel de la un numar pe care nu-l aveam, nu raspund daca nu-l am. Eu am numarul lui Iulica, al lui Andone. Dar numarul ala nu-l aveam. Eram acasa, ajunsesem dupa meci.

La 12:10 am primit mesaj ca daca nu raspund nimanui a zis Andone ca maine ma duc la Dinamo 2. Mi-am dat seama ca e cineva de la Dinamo, am lasat telefonul. Daca Andone ma respecta trebuia sa ma sune, sau Iulica, sa-mi spuna ca e in fata casei mele si le-as fi raspuns.

Asta se intimpla joi, vineri m-am dus la antrenament. Andone l-a chemat pe Paun si i-a zis ca de maine el se duce la echipa a doua. Apoi a venit antrenorul secund sa-mi spuna si mie sa ma duc la echipa a doua. La antrenament nu mi-a zis nimeni nimic. Eu am zis de fata cu toata lumea ca nu ma mai duc nici la echipa a doua, nici la prima. Eram nervos, i-am zis sa-i spuna lui Andone si l-am asteptat la vestiar. Andone trebuia sa ma sune daca avea ceva sa-mi spuna, el a plecat. De ce nu m-a chemat acolo sa-mi spuna, cum l-a chemat pe Paun?! Nu mi se pare normal.

Dupa asta, Iulica s-a dus la Andone, i-a spus ce i-am transmis, iar Andone a zis ca atunci raman la prima echipa. Atunci m-am enervat si am zis ca daca are ceva cu mine trebuie sa-mi spuna in fata. Dupa episodul asta am fost in biroul presedintelui, care mi-a zis sa joc la echipa a doua putin, iar apoi pot merge in cantonament cu echipa mare. Nu m-a terorizat Andone, dar mie nu-mi place sa fiu tratat asa. M-am saturat!", a spus N'Doye la GSP TV.

Mijlocasul senegalez Ousmane N'Doye a fost exclus din lotul primei echipe a celor de la Dinamo, el urmand a se pregati pentru o perioada nedeterminata cu echipa a doua.

Jucatorul african a refuzat sa intre in cantonament, alaturi de ceilalti baieti ai lui Andone, si astfel "Falcosul" l-a dat afara.

EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
Octavian Marin, impresar FIFA și fost scouter al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, crede că alb-roșii se pot salva de la retrogradare. Marin a vorbit despre lotul de jucători și crede...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Ousmane Ndoye exclus, #Dinamo Bucuresti, #Ioan Andone , #stiri Dinamo