Presedintele CS DInamo promite refacerea stadionului din Stefan cel Mare

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 17:47
3094 citiri
Presedintele CS DInamo promite refacerea stadionului din Stefan cel Mare
Foto: Captura ProTV

Presedinta Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, Monica Iagar, a declarat, vineri, ca toate partile implicate doresc refacerea stadionului din Soseaua Stefan cel Mare in planul de modernizare pentru organizarea in Romania a EURO 2020 si este convinsa ca acest lucru se va realiza, doar ca demersurile sunt de durata.

"Ne-am unit fortele, ne-am unit cu domnul Badea, cu domnul Negoita, cu Adi Mutu, toti vrem un stadion nou. Dar trebuie sa se inteleaga faptul ca stadionul nu sta in pixul meu si nu este nici o hartie pe care o punem in plic si gata. Stadionul este o entitate si ea apartine statului. Noi pregatim documentele pentru ca statul sa poata preda acest stadion CNI-ului pentru refacere. Si 100 la suta este realizabil. Statul doreste refacerea stadionului, noi la fel, se va face, doar ca este de durata. Poate sa fie maine sau poimaine. Intr-adevar, 2020 este foarte aproape, noi facem toate demersurile pentru stadion, insa demersurile acestea necesita un pic de timp. Noi nu avem corespondenta cu CNI-ul, noi stim ca avem de facut o treaba impreuna", a afirmat presedinta CS Dinamo.

In ceea ce priveste dorinta suporterilor ca stadionul sa fie refacut fara pista de atletism, Monica Iagar a afirmat: "Decizia daca stadionul va fi construit cu pista de atletism va fi a constructorului, nu a mea. Statul construieste ceva si va fi hotararea lui. Dar trebuie stiut ca pista este o baza sportiva, iar atunci cand se va demola va trebui construita in alta parte".

La 27 februarie, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, anunta ca exista riscul ca Stadionul Dinamo sa nu intre in planul de modernizare pentru organizarea in Romania a EURO 2020. El mentiona ca arena are mai multi proprietari, printre care ACS FC Dinamo Bucuresti, societate apartinand fostului actionar majoritar al clubului de fotbal, Nicolae Badea.

Ulterior, reprezentantii Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti si ACS FC Dinamo Bucuresti au ajuns la un acord si au decis sa initieze si sa sustina demersurile necesare si legale pentru realizarea, prin Compania Nationala de Investitii, a Obiectivului de Investitii ''Complexul Sportiv Dinamo - Stadion Central''.

Romania a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020 pe Arena Nationala din Capitala. UEFA obliga tarile organizatoare sa puna la dispozitie alte patru stadioane la standarde internationale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor nationale. Cele patru arene pe care Romania le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid si Dinamo.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#stadion Dinamo refacut, #stadion Dinamo modernizat, #Dinamo stadion Euro 2020 , #stiri Dinamo
Comentarii