Reactia antrenorului lui Dinamo dupa victoria dramatica din derbiul cu FCSB

Marti, 02 Mai 2017, ora 06:18
9786 citiri
Reactia antrenorului lui Dinamo dupa victoria dramatica din derbiul cu FCSB
Foto: Hepta.ro

Cosmin Contra, a declarat ca nu se astepta sa castige derby-ul cu FCSB (fosta Steaua) avand in vedere evolutia jocului, el aratandu-se de altfel putin nemultumit de prestatia jucatorilor sai.

"Este o victorie la care nu ma asteptam dupa evolutia jocului. Nu am inceput foarte bine acest meci, cred ca toata presiunea de dinaintea partidei si-a pus amprenta asupra echipei. Nu am facut o prima repriza foarte buna, am avut doar acea actiune care a dus la penalty. Dar am stiut sa suferim, am asteptat momentul nostru, am crezut pana in ultima secunda ca putem castiga si am castigat. Sunt foarte fericit pentru baieti.

Chiar ma bucur ca reusim sa castigam neavand jocuri bune, cum s-a intamplat si in seara asta. M-as fi asteptat la un joc mai bun din partea noastra, dar ma bucur ca am castigat. Cred ca fotbalul iti da inapoi daca meriti. Noi am pierdut doua puncte la Craiova, dar am castigat azi doua puncte. Nu stiu daca am meritat, dar ni s-a dat inapoi ce am pierdut la Craiova", a spus el.

Tehnicianul a adaugat ca golul primit de Dinamo a fost unul "copilaresc" si a precizat ca asemenea greseli nu sunt permise intr-un meci de o asemenea importanta.

"Derby-urile intotdeauna sunt barbatesti, nu am avut vreo tactica sa lovim un jucator anume, noi am vrut sa castigam fiecare duel. Cred ca galbenele s-au dat cand a trebuit asa ca nu cred ca datorita agresivitatii noastre am castigat. Hanca are patru goluri cu Steaua si toate din penalty, ma bucur mult pentru el. Iar golul primit a fost unul copilaresc.

Nu trebuie sa ne permitem la acest nivel sa luam un asemenea gol. Preferam sa iau gol din actiune sau din celelalte ocazii pe care le-a avut Steaua, decat sa iau un asemenea gol. A fost o recentrare acolo, am lasat mingea sa cada si a intrat in poarta, mai mult nu am vazut, nu stiu cine a gresit. Dar vom analiza si sper sa nu mai repetam asemenea greseli", a afirmat Contra.

Antrenorul a mentionat ca nu mai spera la titlu, chiar daca prin victoria din partida cu FCSB s-a apropiat la doar 2 puncte de primul loc al clasamentului:

"Noi vrem sa castigam fiecare meci in parte, nu facem jocurile nimanui. Nu stiu daca putem tine pasul cu primele doua clasate, au sanse mai mari la castigarea campionatului. Dar pe mine ma intereseaza doar meciul de sambata. Ma gandeam ca daca avem continuitate putem fi sus in clasament. Eu nu mai sper la titlu pentru ca cele doua au doua puncte in fata noastra si nu depindem de noi. Noi ar trebui sa castigam ambele partide, iar FC Viitorul si FCSB sa faca pasi gresiti. E destul de greu sa se intample asta".

Dinamo a castigat, luni seara, cu scorul de 2-1 (1-0), partida cu FCSB disputata pe Arena Nationala din Bucuresti, in cadrul etapei a 8-a play-off-ului Ligii I. Sergiu Hanca a marcat ambele goluri ale formatiei Dinamo (34 - penalty, 90+6 - penalty), in timp ce pentru FCSB a inscris Marian Pleasca (53).

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Dinamo FCSB, #victorie Dinamo FCSB , #stiri Dinamo