Un fost presedinte al lui Dinamo dezvaluie cauzele dezastrului: "Intrarea in colaps era inevitabila"

Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 18:03
4024 citiri
Un fost presedinte al lui Dinamo dezvaluie cauzele dezastrului: "Intrarea in colaps era inevitabila"
Foto: FC Dinamo

Fost presedinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache sustine ca nu este suprins de colapsul clubului din Stefan cel Mare.

Cel care ii este si unchi actionarului majoritar, Ionut Negoita, il arata cu degetul pe un fost oficial al lui Dinamo, Daniel Stanciu, cel care ar fi distrus planul de reconstructie al clubului.

"La Dinamo se intampla ce era previzibil cu mai mult timp in urma. In sensul ca, daca echipa nu are stabilitate la nivelul stafului tehnic si la nivelul lotului, se poate intampla ce se intampla astazi. Una e sa ai o strategie clara, alta e sa ai o strategie diferita in fiecare zi. Opinia mea e ca dupa o perioada in care lucrurile pareau foarte certe si foarte clare, in 2013, ca se merge pe o reconstructie, lucrurile au degenerat in 2015, cand au inceput schimbarile ca la furnal. De cand a venit Daniel Stanciu, care a spus ca pleaca toti jucatorii. Bilinski, Gnohere au slabit, s-au pus pe dieta, si dupa au plecat. Si Nemec o sa plece. Sa zicem ca doar Nedelcearu e fotbalist, in rest nu mai e nimeni. Miriuta nu are ce sa introduca in teren. Au plecat jucatori, care nu o sa inteleg nici in ruptul capului de ce au fost lasati sa plece.

Intrarea in colaps era inevitabila. Daca Dinamo pierde si cu CSM Poli Iasi, isi poate lua adio de la acest campionat, de la playoff. Va dati seama ce dezamagire va fi pentru Negoita, Miriuta, pentru suporteri. Va spun ca din 2015 nu s-a mai putut face nimic. Daca decizia se transfera de la unul la altul, iar oamenii n-au profunzimea de a intelege fenomenul in sine, lucrurile nu merg. Puteti sa va uitati ce a facut Daniel Stanciu pana sa vina la Dinamo, pe la Timisoara, pe la Vaslui, si ce relatii a avut cu alti oameni. S-a demonstrat acest lucru intr-un timp foarte scurt. Nu m-am retras intamplator in 2015. Domnul Negoita stie pe ce si-a cheltuit banii.

Clubul Dinamo este intr-un moment critic. Sa vedem daca vinde echipa, pentru ca in piata libera trebuie sa ai si cerere, nu doar oferta. S-ar putea sa existe oameni care stau la colt si asteapta sa intervina. Dinamo are un palmares, are un trecut, are multe lucruri care pot interesa pe cineva. Acum depinde ce doreste domnul Negoita. Cineva sigur va veni. La clubul Rapid se organizeaza o licitatie, iar pretul de pornire este de patru milioane. Probabil va scadea pana va veni cineva sa liciteze, sau se va ajunge la negociere directa. Asa se va intampla si la Dinamo, daca se ajunge in situatia asta", a spus Anghelache la ProSport LIVE.

Patronul celor de la Dinamo, Ionut Negoita, a anuntat ca este gata sa vanda clubul cu numai doua milioane de euro.

Cei interesati sa preia echipa din Stefan cel Mare trebuie sa stie ca isi vor asuma si plata datoriilor, care sunt de peste 3 milioane de euro in momentul de fata.

Pana acum nu a aparut nicio persoana care sa se declare public interesata de preluarea lui Dinamo.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Negoita Dinamo vanzare club, #Negoita vinde Dinamo, #Dinamo Anghelache Negoita , #stiri Dinamo