Scandal urias la Dinamo: "Autoritatile trebuie sa intervina, aici e o bomba cu ceas!"

Marti, 23 Iulie 2019, ora 07:50
8431 citiri
Scandal urias la Dinamo: "Autoritatile trebuie sa intervina, aici e o bomba cu ceas!"
Foto: Hepta.ro

Dinamo sta pe un butoi cu pulbere, suporterii contestand vehement conducerea, iar aceasta din urma sustinand ca fanii sunt impinsi de la spate de fostul antrenor, Mircea Rednic.

Managerul general al "cainilor", Florin Prunea, lanseaza acuzatii grave si il pune la zid pe Rednic.

Fostul portar sustine ca antrenorul este cel care ii instiga pe suporteri si il acuza ca a capusat clubul Dinamo cu diverse transferuri nereusite.

"Rednic este principalul instigator si am dovezi clare. Cei care au venit cu torte la casa lui Balanescu, i-au speriat familia, au vopsit masini, au venit de la Rednic de acasa, sunt suporteri care au recunoscut asta. Am avut o discutie cu Ionut Negoita si nu trebuie sa mai ascundem mizeria sub pres! Acest profitor si fiica lui au capusat clubul Dinamo! Au incasat sute de mii de euro din comisioane! Fabbrini a fost indepartat de la Dinamo pentru ca transferul nu s-a facut prin firma fiica-sii. Aceeasi regie si la Gnohere si la Salomao si au incercat si cu Montini acum.

Autoritatile statului trebuie sa intervina pentru ca a fost instigare la violenta, iar Eugen Neagoe putea sa moara. Nu ne putem juca, daca nu se intervine, lucrurile o vor lua razna, aici e o bomba cu ceas. M-a durut cand Neagoe era intins pe jos si se striga 'demisia', astia nu sunt oameni. Nu ne vom da la o parte, cineva va trebui sa plateasca pentru asta! Aceasta atmosfera este intretinuta de Mircea Rednic, merg pana in panzele albe ca sa demonstrez asta. E de un cinism inimaginabil - cica s-a interesat de starea lui Neagoe. Trebuia sa iasa primul si sa potoleasca spiritele.

Acum nu vor mai sifona bani de la Dinamo! Acest club nu trebuia sa accepte bani imprumut de la el si va asigur ca banii s-au dat inapoi. Primul lucru a fost sa ia banii inapoi pe loja inchiriata pe Arena Nationala. Bai, fomica, bai, dolarica, cat ai furat anii astia? Asta nu mai e antrenor, asta vindea si cainii de la Saftica. Am documente, ce s-a intamplat cu contractele unor jucatori. De dimineata pana seara se ocupau doar de transferuri si comisioane, nu le-a spus nimeni ca nu e ograda lor aici. Aici au dictat doar el si fiica-sa. A fost jaf armat si urma o noua campanie, pentru ca el dadea afara aceiasi jucatori si iar lua comisioane", a acuzat Prunea la DigiSport.

Mircea Rednic a fost dat afara de la Dinamo in vara acestui an, dupa ce aproape un an a avut mana libera la club si a facut o multime de transferuri.

Inlocuitorul sau, Eugen Neagoe, a fost contestat din primul moment de suporteri, iar duminica seara a suferit un infarct in timpul meciului cu Universitatea Craiova.

Din fericire, Neagoe si-a revenit la spital, insa la Dinamo razboiul este abia la inceput.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Prunea Rednic scandal Dinamo, #Prunea scandal Dinamo, #Rednic jucatori comisioane DInamo , #suporteri
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Scandal urias la Dinamo: "Autoritatile trebuie sa intervina, aici e
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5