Dupa Steaua, si Dinamo muta pe piata transferurilor - a adus un international roman

Miercuri, 31 August 2016, ora 12:59
4144 citiri
Dupa Steaua, si Dinamo muta pe piata transferurilor - a adus un international roman
Foto: fcdinamo.ro

Dinamo Bucuresti a ajuns la un acord, miercuri, cu jucatorul Pandurilor Targu Jiu, Dan Nistor, care a efectuat deja vizita medicala.

Fotbalistul va semna o intelegere pe doi ani cu formatia din "Stefan cel Mare", venind din postura de jucator liber de contract, potrivit Digi Sport.

"Sunt foarte fericit ca s-a terminat, in sfarsit. Sunt bucuros ca am venit la Bucuresti si sper sa fac lucruri extraordinare pentru Dinamo si sa castigam trofee.

E un pas urias in cariera, e echipa cea mai de traditie din Romania, cu cei mai frumosi fani. Sper sa nu ii dezamagesc si sa castigam un trofeu.

Au fost discutii si cu Edi Iordanescu sa merg la TSKA Sofia, dar am zis ca e mai bine sa aleg Dinamo. Cand te doreste un club atat de mare cum e Dinamo, practic celalalte oferte nu mai conteaza. Nu a fost vorba de bani, nu a fost vorba de nimic, practic am ales cu sufletul si sunt foarte fericit", a spus Nistor, citat de Dolce Sport.

UPDATE 14:00 - Clubul Dinamo a anuntat oficial transferul jucatorului.

"FC Dinamo Bucuresti anunta (...) transferul internationalului roman Dan Nistor la clubul din Stefan cel Mare. Fostul capitan al echipei Pandurii Tirgu Jiu a efectuat vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS) din Capitala si se va alatura lotului dinamovist, sub comanda antrenorului Ioan Andone, in cantonamentul de la Saftica", se arata pe site-ul fcdinamo.ro.

In varsta de 28 de ani, Dan Nistor are un meci in echipa nationala, in anul 2013, intr-un amical impotriva statului Trinidad Tobago (4-0), cand era la Pandurii Targu Jiu, inainte de a se transfera in Franta la Evian. Acesta evoluase si in amicalul cu Belgia, din 2012, scor 2-1, insa acest meci a fost ulterior anulat de FIFA.

De altfel, a evoluat in 198 de partide si a marcat 14 goluri, oferind 37 de pase de gol, in tricoul Pandurilor, in perioada 2010-2016, cu o pauza de cateva luni cat a facut parte din lotul francezilor.

Tot miercuri, Steaua a oficializat inca un transfer, reusind sa-l aduca pe mijlocasul Antonio Jakolis, de la CFR Cluj.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Dan Nistor Dinamo, #Dan Nistor transfer Dinamo, #Dinamo transfer Nistor Pandurii , #transferuri