Stolojan: Antonescu nu e decat o trompeta a propunerilor facute de Patriciu

Vineri, 07 Martie 2008, ora 19:15
2076 citiri
Stolojan: Antonescu nu e decat o trompeta a propunerilor facute de Patriciu

Vicepresedintele PNL Crin Antonescu, care sustine o alianta intre PSD si PNL, nu este decat "trompeta" propunerilor asemanatoare facute in 2004 de Dinu Patriciu, a declarat, vineri, prim-vicepresedintele PDL Teodor Stolojan, informeaza NewsIn.

"Pentru mine, persoanal, nu este o surpriza aceasta apropiere tot mai evidenta, sustinere nu mai vorbesc, ca fara sustinerea PSD-ului, PNL nu mai putea guverna nicio zi in Romania. Nu este o surpriza, deoarece stiu foarte bine ce gandea un domn Patriciu si altii din jurul lui in momentul in care dupa alegerile locale din 2004 ne propuneau in Delegatia Permanenta a PNL de la acea vreme sa tradam pe aliatul nostru, care era atunci, in Alianta Dreptate si Adevar, PD-ul si sa batem palma cu PSD-ul ca asa doreste electoratul roman.

Astea erau propunerile domnului Patriciu si a gastii din jurul lui. Iar astazi, nu-i o surpriza, sigur, pentru mine, poate pentru altii, ca un lider al PNL de teapa lui Crin Antonescu vine si sustine pe fata o asemenea alianta. El nu e decat o trompeta a acelor propuneri care au fost facute si in 2004 de catre Patriciu si grupul care era dependent de Patriciu", a subliniat Stolojan.

Potrivit liderului, situatia este deranjanta pentru ca nu exista un partid socialist modern, fapt care poate deveni un pericol pentru democratia din Romania si a mentionat ca incercarile PSD de a se reforma au sfarsit printr-o involutie.

"Sunt incercari tot mai evidente ale PSD si PNL de a a forma un fel de alinata, intelegeri, sigur, inca neclare, dar incercarile lor sunt evidente. Ceea ce este deranjant este ca pe partea stanga nu avem inca un partid socialist modern. Acesta este un pericol pentru democratia din Romania si un pericol pentru oameni.

De ce? Ori de cate ori, PSD a incercat sa se reformeze a sfarsit printr-o involutie, asa cum se intampla acum prin revenirea in topul conducerii PSD a acelor personaje, care in perioada 2001 - 2004, au facut ca in Romania coruptia sa ajunga la niveluri pe care nu ni le-am imaginat nici noi", a incheiat Stolojan.

Stolojan a declarat ca Romania este singura tara din Europa care nu isi poate fixa data pentru alegerile locale si parlamentare, el adaugand ca Guvernul nu mai face decat sa-si minimizeze pierderile.

"Suntem singura tara din Europa care nu-si poate fixa, asa cum se intampla intr-o lume civilizata, datele calendaristice privind alegerile locale, alegerile parlamentare.

Avem un Guvern care pur si simplu, la ora actuala, nu mai are nicio judecata rationala, ci numai o singura judecata, cum sa-si minimizeze pierderile pe care le are incontinuu", a precizat Stolojan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Stolojan, #antinescu, #patriciu , #Crin Antonescu