Liderul PNL Prahova: Nu se pune problema excluderii lui Patriciu

Marti, 09 August 2011, ora 17:25
1394 citiri
Liderul PNL Prahova: Nu se pune problema excluderii lui Patriciu
Foto: Arhiva

Liderul PNL Prahova, Adrian Emanoil Semcu, a declarat, marti, ca in sedinta Biroului Politic al PNL de luni s-au exprimat nemultumiri cu privire la declaratiile lui Dinu Patriciu impotriva partidului, dar ca din punctul sau de vedere nu se pune problema excluderii omului de afaceri.

"Ieri s-au luat in discutie declaratiile lui Dinu Patricu, unii colegi au fost nemultumiti, au spus ca declaratiile acestuia nu fac bine nici partidului, nici presedintelui Crin Antonescu", a relatat liderul liberal, adaugand insa ca nu s-a discutat varianta excluderii acestuia din PNL.

Intrebat daca la nivelul filialei Prahova exista nemultumiri cu privire la atacurile lui Patriciu si daca in cadrul organizatiei se va pune in discutie sanctionarea omului de afaceri, Semcu a spus ca, desi atacurile lui Patriciu deranjeaza partidul, nu se pune problema excluderii sau sanctionarii.

"Orice membru PNL are voie sa declare ce gandeste. Pe Dinu Patriciu il cunoastem demult. Stim ca are idei personale mai ales in planul afacerilor, dar si pe plan politic isi mai da cu parerea. Nu sunt motive de a-l sanctiona sau sa punem in discutie excluderea acestuia dar, atacand partidul si pe presedintele partidului, nu ne face bine niciunuia dintre noi.

Domnul Patriciu deranjeaza de multe ori cand da in propriul partid, acestea sunt parerile sale pe care le exprima in nume personal, si nu in numele nostru", a afirmat Semcu.

Presa a relatat ca liderul PNL Crin Antonescu le-a reprosat colegilor sai ca nu combat public mesajele impotriva partidului ale lui Dinu Patriciu. Unele publicatii au acreditat ideea ca lui Patriciu i s-ar pregati excluderea.

Liderul PNL Prahova a mai spus ca, la urmatoarea intalnire cu omul de afaceri, va aborda subiectul declaratiilor publice si opiniilor acestuia din ziarul Adevarul. "Nu sunt de acord cu afirmatiile sale, eu il sustin pe presedintele Crin Antonescu", a mai spus Semcu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Patriciu excludere PNL, #Patriciu atac Antonescu, #Patriciu premier Basescu , #PNL