Ziare.com

Patriciu dezminte ca ar fi finantat campania lui Vlad Filat

Joi, 11 Martie 2010, ora 15:27

   

Patriciu dezminte ca ar fi finantat campania lui Vlad Filat
Dinu Patriciu a declarat ca declaratiile lui Vladimir Voronin privind returnarea banilor pe care i-ar fi imprumutat in campania electorala lui Vlad Filat sunt false, precizand ca el nu a avut niciun fel de relatie comerciala sau financiara cu premierul moldovean.

Fostul presedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat miercuri ca omul de afaceri roman Dinu Patriciu i-a cerut liderului PLDM, Vlad Filat, sa-i dea inapoi banii pe care i-ar fi oferit in campania electorala

Intrebat de Mediafax cum comenteaza afirmatiile lui Vladimir Voronin potrivit carora s-ar fi intalnit cu premieul moldovean Vlad Filat si i-ar fi cerut banii pe care i-a imprumutat acestuia pentru campania electorala, Dinu Patriciu a sustinut ca aceste declaratii nu sunt adevarate "sub nicio forma".

"Nu e adevarat sub nicio forma. Sub nicio forma n-are nicio legatura cu realitatea", a sustinut Patriciu.

Intrebat daca Voronin dezinformeaza, omul de afaceri a replicat: "Da, bineinteles".

"Este o prostie. Eu nu am avut niciun fel de relatie comerciala sau financiara cu domnul Filat, vreodata, de niciun fel. L-am vazut o singura data in viata mea", a spus omul de afaceri, precizand ca nu exista nicio sustinere financiara din partea sa catre Vlad Filat pentru campania electorala a politicianului moldovean.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 718 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor