Prostituatele au descris scene violente cu Dominique Strauss-Kahn

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 22:36
5807 citiri
Prostituatele au descris scene violente cu Dominique Strauss-Kahn

Cotidianul Le Monde a publicat extrase din procesele verbale ale damelor de companie interogate in afacerea Carlton. Marturiile impotriva lui Dominique Strauss-Kahn sunt edificatoare.

"Fetite", "amice", "micute", dar si "material" sau "cadouri", iata cum le numea DSK pe damele de companie, cel mai adesea prostituate, in SMS-urile schimbate cu Fabrice Paskowski. Acest om de afaceri din industrie si amic al fostului sef al FMI este cel care organiza petrecerile la care participau numeroase prostituate, informeaza Le Monde.

Dominique Strauss-Kahn: Niciodata nu a renuntat la viata "libertina"

Washington, Bruxelles, Paris. Hoteluri de lux americane, petreceri in tinuturi pitoresti din Belgia sau intalniri in garsoniere pariziene. In timpul mandatului de presedinte al FMI, Dominique Strauss-Kahn nu a renuntat la "viata libertina", au concluzionat judecatorii la sedinta din 26 martie. In timpul deplasarilor oficiale se organizau numeroase intalniri: "pranzuri sau cine, unde se abordau subiecte mai intime", sau "petreceri nocturne la care participau cupluri dormice de sex in grup", dupa cum spune chiar DSK.

Pana aici, nimic illegal. Insa s-a descoperit ca la intalnirile organizate de prietenul de incredere Fabrice Paszkowski au participat multe prostituate. Si ceea ce agraveaza situatia lui DSK, este ca acestea erau aduse in scena in principal pentru fostul sef FMI. "Eram acolo in principal pentru DSK. Ceilalti nu prea contau", povesteste Estelle, o dama de companie. Dupa audierile de luni, in afacerea Carlton, in care DSK este urmarit pentru "proxenetism agravat in banda organizata", judecatorii au obtinut suficiente informatii. Din acestea reiese ca fostul sef FMI nu era un simplu participant la petreceri, cum pretinde, ci chiar avea un rol principal in cadrul organizatiei.

Scene violente cu fostul sef FMI

Prin studierea mesajelor text schimbate imprudent intre Fabrice Paszkowski si Dominique Strauss-Kahn, s-a putut vedea modul in care acestia planificau intalnirile si isi exprimau preferintele fata de fetele pe care le doreau la petreceri. Fabrice Paszkowski se dovedea foarte prompt atunci cand prietenul sau dorea prezente noi . In fata judecatorilor, DSK a negat ca ar fi stiut ca fetele erau prostituate. "In ce ma priveste, eu nu interoghez pe nimeni despre viata privata", a declarat ironic fostul sef FMI.

Declaratiile damelor de companie contrazic cele spuse de DSK. Una dintre ele declara ca a fost adusa la petrecere "pentru pura consumatie sexuala". Alta spune ca "rareori am intalnit un om asa lipsit de respect ca DSK. Confunda mereu damele de companie cu prostituatele". Unele dintre ele au descris "scene violente" referindu-se la relatiile sexuale cu acesta.

Orgii intrerupte de episodul Sofitel din mai 2011

Incepand cu mijlocul lunii mai 2011, Fabrice Paszkowski a renuntat sa mai organizeze aceste "intalniri intre prieteni". Din teama, cred judecatorii. DSK spune ca nu era nimic in neregula la aceste intalniri, insa stresul evenimentului de la Hotelul Sofitel din New York, i-a impiedicat sa se mai bucure de aceste reuniuni libertine. Ele au fost amanate pentru mai tarziu", a incercat sa explice lucrurile in favoarea sa DSK.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#afacere Carlton, #DSK proxenetism in banda organizata, #Fabrice Paszkowski amic DSK, #Dominique Strauss Kahn petreceri cu prostituate , #proces