Apararea lui Dominique Strauss-Kahn: Alibi oferit de fiica si victima nu e sexy!

Luni, 16 Mai 2011, ora 14:30
9703 citiri
Apararea lui Dominique Strauss-Kahn: Alibi oferit de fiica si victima nu e sexy!

Rasturnare de situatie in cazul acuzatiilor de abuz sexual cu care trebuie sa se confrunte seful FMI, Dominique Strauss-Kahn, arestat la New York.

Strategia avocatilor apararii va merge pe mai multe planuri, aceasta incluzand chiar si un alibi pentru Strauss-Kahn.

Potrivit RMC, avocatii vor sustine ca, la ora la care s-a intamplat presupusa agresiune sexuala, directorul FMI parasise deja hotelul.

De fapt, apararea sustine ca exista martori care l-ar fi vazut iesind din hotel cu jumatate de ora inainte de presupusa agresare a menajerei afro-americane care ar putea fi la originea prabusirii politice a lui Dominique Strauss-Kahn.

Violul lui Strauss-Kahn, adevar sau inscenare?

Dupa ce a parasit hotelul Sofitel, seful FMI s-ar fi intalnit cu fiica sa, intr-un restaurant din New York, iarasi un lucru ce poate fi dovedit de catre avocatii apararii. Dupa pranz, oficialul FMI a luat un taxi si s-a indreptat spre aeroport.

Ajuns acolo, si-a dat seama ca si-a uitat unul dintre telefoanele mobile la hotel si a telefonat la receptie, pentru a se asigura ca aparatul ii va fi returnat. Acesta ar fi fost apelul care a permis localizarea si interceptarea sa, pe aeroport, lucru confirmat, de altfel de catre anchetatori.

Noi dezvaluiri in cazul Strauss-Kahn - o jurnalista povesteste cum seful FMI a incercat sa o violeze

O alta strategie a apararii ar fi, potrivit sursei citate, defaimarea victimei. Avocatii apararii vor sustine ca menajera are interese materiale si vrea sa obtina faima, de pe urma scandalului.

In plus, avocatii apararii s-au declarat surprinsi, la audieri, de aparitia "unei femei total neatractive din punct de vedere fizic".

Seful FMI, Dominique Strauss-Kahn, este cercetat pentru agresiune sexuala, viol si sechestrare. Dominique Strauss-Kahn urmeaza sa fie prezentat luni unei instante din New York, care ar putea decide eliberarea sa pe cautiune sau o prelungire a mandatului de arestare.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Dominique Strauss Kahn aparare, #Dominique Strauss Kahn scandal sexual , #retinut