Ziare.com

Donald Trump finanteaza initiative anti-Obama

Duminica, 27 Mai 2012, ora 10:06

   

Donald Trump finanteaza initiative anti-Obama
Miliardarul conservator Donald Trump intentioneaza sa creeze un "SuperPac" propriu, un mega comitet politic, cu scopul de a finanta o serie de initiative anti-Obama si a invinge regimul "pharaonic".

Obiectivul dezvoltatorului imobiliar este acela de a "cheltui o multime de bani pentru a termina odata pentru totdeauna" cu politica lui Barack Obama care, potrivit spuselor sale, va face din SUA o tara din "lumea a treia", relateaza theblogmocracy.com.

"Daca nu mai suntem in masura sa platim pensia si asistenta sanitara este din cauza faptului ca lumea suge sangele nostru. Am devenit ca acei tipi care merg pe strada cu portofelul deschis in mana si nu facem nimic impotriva celor care-l goleste sub ochii nostri", ataca Trump in interviul acordat pe Newsmax TV.

Magnatul cladirilor din New York este revoltat mai ales impotriva Chinei: "Gata cu joculetele monetare care ne consuma toate energiile", explica Trump.

Conform sursei citate, Donald Trump s-a inspirat in crearea acestui SuperPac in urma indignarii produse de spotul publicitar atat de popular, vizibil pe www.potu212.it, platit de Crossroads a lui Karl Rove, fostul consilier politic al lui George W. Bush la Casa Alba.

Spotul cu pricina acuza pe Obama ca ar fi prea "cool" si prea monden.

"Am decis sa actionez dupa ce am vazut acel spot care, de fapt, descrie figura lui Obama ca un super-erou. Cred ca este cel mai slab film video care l-am vazut vreodata. In loc sa-l faca de ras pe presedinte, l-a facut sa para si mai important", a explicat Trump.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4171 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor