Donald Trump vinde compania care organizeaza concursul Miss Univers

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 09:27
2140 citiri
Donald Trump vinde compania care organizeaza concursul Miss Univers
Foto: Arhiva Facebook/Donald Trump

Miliardarul american Donald Trump care aspira la nominalizarea Partidului Republican pentru a candida la Casa Alba a decis sa vanda compania care organizeaza concursul Miss Univers, la cateva zile dupa ce anuntase ca a cumparat 50% din capitalul detinut de NBC si preluase controlul total asupra companiei.

Firma de evenimente si entertaining WME/IMG a anuntat luni achizitionarea companiei, fara sa se cunoasca insa pretul tranzactiei, relateaza EFE. Vineri, Trump dezvaluise ca a cumparat de la postul NBC jumatate din companie pentru a deveni patron unic pentru a informa apoi ca renunta total la ea.

"Am avut multe satisfactii ca patron al concursului Miss Univers, Miss USA si Miss Teen USA. Cand le-am cumparat aveau probleme serioase. Am avut onoarea de a le transforma intr-un succes mondial", a spus Trump intr-un comunicat.

NBC si postul mexican Televisa anuntasera la 29 iunie ca rup relatiile cu miliardarul si ca nu vor mai transmite in iulie concursul Miss Univers, in contextul declaratiilor insultatoare ale lui Trump la adresa imigrantilor mexicani din Statele Unite.

Si cel mai mare grup audiovizual in limba spaniola din SUA, Univision, a refuzat sa transmita concursul de frumusete. In plus, NBC, care producea si difuza Miss Univers din iunie 2002, a renuntat la serviciile lui Donald Trump la celebra emisiune "The Apprentice", pe care magnatul o prezenta de cativa ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Donald Trump vinde Miss Univers, #Donald Trump afaceri , #afaceri