Ziare.com

Femeile din viata lui Donald Trump (Galerie foto)

de Andreea Ghinea
Vineri, 03 Mai 2013, ora 08:06

   

Femeile din viata lui Donald Trump (Galerie foto)
Oamenii de afaceri ajung deseori in atentie presei nu numai datorita business-urilor, ci si prin prisma relatiilor personale. Un astfel de caz este Donald Trump, cunoscut pentru aventurile sale cu femei celebre.

Whos dated Who a realizat o lista a celor mai cunoscute relatii ale omului de afaceri.

Din 1977 pana la inceputul anilor '90, a fost casatorit cu Ivana Trump.Dupa despartirea de aceasta, Donald Trump a fost vazut in compania Gabriellei Sabatini. Insa idila lor a durat foarte putin, iar omul de afaceri si-a incercat norocul alaturi de Carla Bruni, actuala sotie a fostului presedinte francez Nicholas Sarkozy.Barbatii din viata lui Sharon Stone

Regretata Anna Nicole Smith a fost o alta femeie celebra ce a avut o relatie cu Trump, iar dupa aceasta aventura a urmat casnicia cu Marla Maples, din 1993 pana in 1999.

Nici acest mariaj nu a fost de succes, iar omul de afaceri a ajuns din nou in fata altarului cu Melania Trump, cea care ii este alaturi si in prezent.Femeile din viata lui Brad Pitt (Galerie foto)

Chiar si dupa casatorie presa a scris despre numeroase aventuri, printre care cele cu Kara Young, Stormy Daniels si Brande Roderick.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2472 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor