Trump si Obama, pusi in incurcatura de Twitter: Sa continuu cu el? vs. Chestia asta mai e pornita? (Video)

Sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 09:24
4033 citiri
Trump si Obama, pusi in incurcatura de Twitter: Sa continuu cu el? vs. Chestia asta mai e pornita? (Video)
Foto: Twitter/ @POTUS

Fostul presedinte american Barack Obama si actualul, Donald Trump, au avut un punct comun, vineri seara - Twitter. Amandoi au intrebat ce sa faca in continuare cu contul personal pe care il au pe retelele sociale.

Presedintele Donald Trump i-a intrebat pe participantii la al doilea bal de investire daca sa "continue cu Twitter-ul", relateaza Associated Press.

Participantii la bal au parut sa strige ca da, sa continue.

Transfer de putere pe Twitter: Obama i-a cedat contul @POTUS lui Donald Trump

Trump le-a spus ca mesajele pe care le posteaza pe reteaua de socializare, pe care are peste 20 de milioane de fani, reprezinta "o cale de a ocoli presa necinstita".

El s-a adresat Melaniei Trump, care se afla alaturi de el si care purta o rochie de nuanta fildesului. "Acum", a spus el, "incepe distractia".

Cuplul prezidential a dansat pe melodia "My way" a lui Frank Sinatra.

In ce il priveste pe Barack Obama, fostul presedinte american si-a salutat abonatii pe contul personal de Twitter, scrie DPA.

"Salut, tuturor! Am revenit la butonul original. Chestia asta mai e pornita?", a spus el in gluma intr-un mesaj pe care l-a postat la aproape patru ore dupa ce si-a incheiat al doilea mandat.

"Michelle si cu mine am plecat intr-o scurta vacanta, iar apoi ne intoarcem la munca", a adaugat democratul.

Obama a spus ca vrea sa afle ce cred oamenii despre "drumul de urmat" si le cere sa isi impartaseasca ideile @BarackObama.

El i-a invitat pe fanii sai de pe Twitter si la Obama Foundation, catre care a postat un link. "Va cer sa credeti. Nu in abilitatea mea de a crea schimbarea - ci in a voastra".

Trump a postat deja primele tweet-uri, in calitate de presedinte, vineri, la aproximativ 30 de minute dupa ce a depus juramantul.

Serii de zece mesaje, postate rapid unul dupa altul, erau citate din discursul sau de investire.

Mesaje ale lui Trump au fost postate si pe contul de Twitter al Casei Albe. Intre ele se afla inclusiv fotografii de la ceremoniile de depunere a juramantului atat de catre presedinte, cat si de catre vicepresedintele Mike Pence.

"Un moment incredibil in istoria americana - @POTUS Trump depune juramantul", se poate citi intr-unul dintre mesajele sale din contul @WhiteHouse.

Donald Trump s-a instalat la Casa Alba: Nu va fie frica! Voi lupta pentru voi pana la ultima rasuflare! (Foto & Video)

Discursul lui Trump la investitura: A promis ca va stopa terorismul si va decide soarta lumii pentru "multi, multi ani" (Video)

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Donald Trump Twitter, #Barack Obama Twitter, #Trump Obama folosire Twitter, #Trump baluri investire , #Barack Obama