Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Arnold Schwarzenegger nu va vota cu Trump: Inainte de a fi republican, sunt american

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 10:07
4284 citiri
Arnold Schwarzenegger nu va vota cu Trump: Inainte de a fi republican, sunt american
Foto: Facebook/Arnold Schwarzenegger

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei din partea Partidului Republican, nu va vota pentru reprezentantul acestei formatiuni politice la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Anuntul a fost postat pe contul lui Arnold de pe reteaua de socializare Instagram, informeaza Daily Mail.

Celebrul actor se inscrie astfel intr-o lista tot mai lunga de republicani proeminenti care au denuntat atitutinea lui Donald Trump, dupa ce politicianul a fost surprins in timp ce facea o serie de declaratii vulgare la adresa femeilor, intr-o inregistrare video din 2005, ce a fost publicata vineri.

Arnold Schwarzenegger nu a mentionat in mod expres numele lui Trump in mesajul publicat sambata pe Instagram.

"Pentru prima data de cand am devenit cetatean american in 1983, nu voi vota pentru candidatul republican la prezidentiale. La fel ca multi dintre americani, sunt nehotarat in privinta acestor alegeri. Inca nu m-am decis cu cine voi vota luna viitoare", a scris fostul guvernator.

"Am fost mandru ca sunt republican inca de cand m-am mutat in America in 1968 si l-am auzit pe Nixon vorbind despre diminuarea rolului statului, comert liber si apararea libertatii noastre cu ajutorul unei armate puternice", adauga Schwarzenegger.

"In acea zi, m-am alaturat partidului din care au facut parte Abraham Lincoln, Teddy Roosevelt si Ronald Reagan", a adaugat cunoscutul actor de origine austriaca.

"Dar, oricat de mandru as fi de statutul meu de republican, exista un alt statut la care tin mai mult decat orice - acela de american. Asadar, imi acord un moment astazi pentru a va reaminti voua, colegilor mei republicani, ca nu este doar acceptabil sa iti alegi tara in defavoarea partidului tau - este o datorie", conchide Schwarzenegger.

Refuzul lui Schwarzenegger de a-l sustine pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din noiembrie a venit la doar o zi dupa ce cotidianul Washington Post a publicat pe site-ul sau o inregistrare video, in care Donald Trump, care tocmai se casatorise cu Melania, a facut o serie de declaratii vulgare la adresa femeilor.

Iata si discursul lui Robert de Niro extrem de vehement impotriva lui Trump devenit viral.

Arnold Schwarzenegger, actualul prezentator al emisiunii "Celebrity Apprentice", dupa concedierea lui Donald Trump de catre NBC in 2015, a avut parte de propriile controverse in ceea ce priveste relatiile sale cu femeile.

Starul francizei "Terminator" a fost acuzat ca a hartuit sexual sase femei pe platourile de filmare intre anii 1975 si 2000.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Arnold Schwarzenegger vot Trump , #candidat prezidentiale SUA
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Ce poate fi mai tare decât democrația originală? Cea succesorală,