Cum incearca Donald Trump sa castige electorat

Duminica, 17 Ianuarie 2016, ora 20:44
3721 citiri
Cum incearca Donald Trump sa castige electorat
Foto: Facebook/Donald Trump

Donald Trump s-a aflat ani la rand pe primele pagini ale tabloidelor, dar acele zile s-au sfarsit pentru omul de afaceri, dupa cum spune el.

Trump afirma ca acum are "o relatie foarte buna cu Dumnezeu" si "foarte buna cu alegatorii crestini evanghelisti" atat de importanti pentru candidati in privinta sondajelor din Iowa, arata CNN.

Donald Trump are "jucarie" noua: un avion de 100 milioane de dolari

"Eu traiesc o viata probabil diferita fata de ceea ce multi oameni cred", a spus Trump. "Vorbesc despre ultimii ani. Duc o viata foarte buna. Incerc sa duc o viata buna si chiar o fac. Si sincer, este motivul pentru care o duc atat de bine in Iowa", a spus el referitor la sondaje.

Trump este casatorit in prezent cu cea de-a treia sotie, Melania, cu care este de 11 ani. Prima data s-a casatorit in 1977 cu Ivana Zelnickova, cu care are trei copii, inclusiv pe Ivanka, o femeie de afaceri in toata regula.

In 1993, Trump s-a casatorit a doua oara cu Marla Maples, care l-a laudat pe sotul sau in presa datorita performantelor sale sexuale. Ei s-au casatorit in prezenta unor celebritati precum O.J. Simpson sau Liza Minelli. Divortul lor s-a finalizat in 1999.

Donald Trump si-a lansat primul spot de campanie (Video)

"Am avut si de fapt am o casnicie minunata, am o sotie minunata. Celelalte doua sotii ale mele erau la fel. Si nu le invinovatesc pe ele, dar eu munceam poate chiar 22 de ore pe zi", a spus Trump. "Ma invinovatesc pe mine, pentru ca afacerea a fost atat de importanta pentru mine. Nu stiu daca a fost un lucru bun sau un lucru rau", a adaugat acesta.

In ciuda faptului ca multi evanghelisti il sustin, altii il critica pentru valorile sale.

In trecut, Trump a sustinut ca Biblia este cartea sa preferata, dar a refuzat sa spuna care sunt verseturile care ii plac cel mai mult, spunand ca este mult prea personal.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Donald Trump canditatura presedintie SUA, #Donald Trump sotii, #Donald Trump viata , #candidat prezidentiale SUA