Ricky Martin il ataca pe Donald Trump: Imi fierbe sangele in vine. Destul e destul!

Joi, 27 August 2015, ora 10:52
4160 citiri
Ricky Martin il ataca pe Donald Trump: Imi fierbe sangele in vine. Destul e destul!
Foto: Instagram/Ricky Martin

Dupa ce Donald Trump, potential candidat la prezidentialele din SUA, a dat afara din conferinta de presa un reputat jurnalist de la televiziunea Univision, reactiile nu au intarziat sa apara. Unul dintre cei care s-au simtit datori sa nu treaca peste acest moment, adresandu-i si cateva cuvinte dure lui Trump, este cantaretul Ricky Martin.

Marti, Donald Trump, candidat la investitura republicana pentru alegerile prezidentiale din SUA, l-a dat afara din conferinta de presa pe care o sustinea pe Jorge Ramos, cel mai cunoscut jurnalist al televiziunii de limba spaniola Univision, pe motiv ca acesta ii adresase o intrebare fara a i se da dreptul sa vorbeasca.

Trump i-a ignorat intrebarea, care se referea la politica privitoare la imigranti, dand cuvantul unui alt jurnalist. Ulterior, i-a spus in mai multe randuri sa stea jos si sa taca, atunci cand jurnalistul afirma ca e dreptul sau sa adreseze o intrebare: "Stai jos, nu ai fost invitat sa vorbesti".

Ulterior, i-a spus jurnalistului cu nenumarate premii la activ: "Du-te inapoi la Univision!", acesta fiind scos din sala de agenti. A fost insa reprimit si Trump s-a angajat intr-o discutie despre imigranti.

Referindu-se la acest episod, cantaretul Ricky Martin, originar din Puerto Roco, a postat un mesaj vehement pe retelele sociale: "Faptul ca un individ ca Donald Trump, candidat la prezidentialele din SUA din partea Partidului Republican, are obraznicia de a continua sa hartuiasca asa comunitatea latino imi face sangele sa fiarba. Cam de ce isi permite acest personaj sa faca atatea comentarii rasiste, absurde si peste toate incoerente legat de noi?", se poate citi in mesajul lui Ricky Martin, conform ContactMusic.

"De la inceput, intentia sa a fost clara: sa spuna lucruri grosolane si minciuni pentru a ramane in atentia opiniei publice, pentru voturi sau pur si simplu pentru a ramane in atentia media", e de parere cantaretul.

Acesta a continuat in aceeasi maniera: "Episodul de ieri, impotriva jurnalistului Jorge Ramos, unul dintre cei mai iubiti si respectati oameni cu origini latino din media de pe mapamond, a ajuns intr-un punct in care destul e destul".

"Jorge Ramos isi facea jobul sau, de jurnalist, la o conferinta de presa unde lucrurile pareau ca se desfasoara liber si democratic, reprezentand una dintre cele mai importante retele de televiziune din lumea latino, cu acelasi drept de a-si face liber meseria ca si restul jurnalistilor. Insa acest nou personaj din politica americana l-a atacat si dat afara de la conferinta de presa.

Aceasta actiune a lui Trump nu ma surprinde. Ce ma surprinde este ca noi, ca si hispanici, continuam sa acceptam agresiunile si acuzatiile oamenilor ca el, care ne ataca demnitatea. Suficient e suficient... Nu putem permite acest comportament. Trebuie sa invingem puterea pe care Trump pretinde ca o are asupra comunitatii latino", a mai spus Martin.

Potrivit acestuia, discursul lui Trump este unul de o "retorica joasa", unul "xenofob".

Trump, aproape de Hillary Clinton in sondaje - fosta Prima Doamna este in cadere libera

In urma cu cateva luni, Donald Trump a facut niste afirmatii care au provocat un real scandal. A spus ca mexicanii veniti in SUA sunt violatori, oameni care au adus in America crimele si drogurile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ricky Martin Donald Trump, #Donald Trump jurnalist dat afara conferinta, #vedete critica Donald Trump, #vedete Donald Trump prezidentiale , #candidat prezidentiale SUA