Sotia lui Trump, acuzata ca a plagiat discursul lui Michelle Obama din 2008 (Video)

Marti, 19 Iulie 2016, ora 12:17
3916 citiri
Sotia lui Trump, acuzata ca a plagiat discursul lui Michelle Obama din 2008 (Video)
Foto: Hepta.ro

Sotia lui Donald Trump, Melania, a fost in centrul atentiei, in prima seara a conventiei nationale a republicanilor, luni, insa discursul sau a semanat izbitor de mult, in unele parti, cu cel al lui Michelle Obama din urma cu 8 ani.

Astfel, fostul model de origine slovena, in varsta de 46 de ani, este acuzat ca a plagiat discursul sotiei lui Barack Obama, de la conventia nationala a democratilor din urma cu 8 ani, relateaza BBC.

In prima sa luare de cuvant din campanie, Melania Trump s-a bucurat de ajutorul unei echipe specializate pe scrierea de discursuri.

Iata parti din discursurile celor doua, puse una langa cealalta:

Melania Trump, in 2016: "Parintii mei mi-au imprimat valorile de a munci din greu pentru ce iti doresti in viata, ca cuvantul tau este legamantul tau si faci ceea ce spui si iti tii promisiunea, ca ii tratezi pe oameni cu respect".

Michelle Obama, in 2008: "Barack si cu mine am fost crescuti cu aceleasi valori: sa muncesti din greu pentru ceea ce vrei in viata, ca cuvantul tau este legamantul tau si faci ceea ce spui ca vei face, ca ii tratezi pe oameni cu respect si demnitate, chiar daca nu ii cunosti si chiar daca nu esti de acord cu ei".

Melania Trump, in 2016: " (Parintii mei) m-au invatat sa arat valorile si principiile morale in viata de zi cu zi. Asta este lectia pe care continui sa o dau mai departe fiului nostru. Si avem nevoie sa dam mai departe acele lectii multelor generatii care vor urma, pentru ca vrem ca copiii nostri din aceasta natiune sa stie ca singura limita a realizarilor este puterea visurilor si disponibilitatea de a munci pentru ele".

Michelle Obama, in 2008: "Si eu si Barack Obama am pornit la drum sa construim vieti ghidati de aceste valori si sa le transmitem mai departe generatiilor urmatoare. Pentru ca vrem ca copiii nostri si toti copiii din aceasta natiune sa stie ca singura limita a inaltimii realizarilor este cat de departe viseaza si disponibilitatea de a munci pentru ele".

Consilierul pe chestiuni de comunicare al lui Donald Trump, Jason Miller, a negat insa plagiatul si a transmis ca discursul a fost unul original.

"In frumosul sau discurs, echipa Melaniei a luat nota de inspiratiile sale in viata si in unele cazuri a inclus fragmente care reflecta propria sa gandire".

De asemenea, Melania Trump i-a facut un portret sotului sau, in discurs: "Este dur cand trebuie sa fie, insa de asemenea este dragut si corect si grijuliu. Bunatatea sa nu este mereu remarcata, insa este acolo si o pot remarca toti. Asta este primul motiv pentru care m-am indragostit de el".

Sotia lui Trump nu a iesit prea mult in evidenta pana acum, comparativ cu sotiile celorlalti candidati.

"Daca vreti pe cienva care sa lupte pentru voi si pentru tara voastra, va pot asigura ca el este omul potrivit", a mai spus Melania Trump.

Luni, miliardarul si-a facut intrarea in scena pe melodia trupei Queen "We are the champions".

Iata tot ce trebuie sa stii despre conventia nationala a republicanilor, care a inceput luni si se va incheia joi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#sotie Trump plagiat Michelle Obama, #Melania Trump plagiat discurs , #candidat prezidentiale SUA